Mudurnu Bolu Yolu DUBLE Yol olmalı

Mudurnu Dedeler Köyü Muhtarı Ali ALKAN Muhtarlar Toplantısında söz alarak Mudurnu Bolu yolunun Duble yol olması gerektiğini belirtti.

Ali ALKAN mudurnu duble yol

Alkan, şu an için Bolu yolunda bir çalışma yapıldığını görüyoruz, biz Muhtarlar olarak bu yolun Duble yol olarak yapılmasını, ileride yaşanacak kazaların önlenmesi için istiyoruz dedi.

Alkan, bu yolu herkes kullanıyor, bu nedenle Muhtar arkadaşlarım hep birlikte bu yolun Duble yol olması için gayret göstermeliyiz, sizlerdende destek istiyoruz dedi.

www.mudurnuhaber.com

 

“Mudurnu Bolu Yolu DUBLE Yol olmalı” için 2 yanıt

  1. 3 bin nüfusluk ilçeye oyol çok bile gelir getirecek proceler düşün muhtarlar.imam konusauna gelince şah sen bende imam olsam bazı köylerde imamlık yapmak istemem.caminin yolunu bilmeynler ara sıra imam aklına gelir. aaa bizm imam gitmiş .nedenki acaba..

  2. SAĞOL MUHTARIM AĞZINA SAĞLIK, HATTA TEPE KARAKOLUNUN SAĞINI SOLUNU DÜZLEMEYE ÇALIŞINCAYA KADAR TEK BİR TÜNELLE BURASI ÇOK RAHAT BİR YOL OLABİLİRDİ, KARADENİZ SAHİLDE EN 50 TÜNEL VARDIR BURAYA BİR TÜNELİ ÇOK MU GÖRDÜLER, YOKSA AKILLARINA MI GELMEDİ ANLAMIŞ DEĞİLİM.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir