MUDURNU BABAS TA YÜZLER GÜLÜYOR


 

 MUDURNU BABAS TA YÜZLER GÜLÜYOR

Mudurnu Babas ta yaklaşık 40 gün önce başlanan ve ilk haftasında şikayet söz konusu olduğu için Sondajı durdurulan çalışmanın meyvesi göz kamaştırıyor.

 MUDURNU HALKI  SUYU GÖRMEK İÇİN SIRAYA GİRDİ

İlçede suyun çıktığını duyan vatandaşlar BABAS kaplıcasında suyu görmek için  akın akın suyun olduğu bölgeye gidiyor. Usta başı, suyun  MUDURNU ya hayırlı olmasını temenni ederek, gelen arkadaşlara uzaktan bakmalarını istiyoruz, vatandaşlar heyecanlı , her gelen elini suya değdirmek istiyor, bizde onun için suyu borular ile aşağıya akıttık.

250 METRE DE 40 DERECE 20 LİTRE SANİYE SU

Mudurnu Babas Termal de 250 metre de 40 derece sıcaklıkta su saniyede  20 litre  kendi akışkanlığı ile akıyor.

 ESKİ KAPLICA DA SU AZALMADI AKSİNE ÇOĞALDI

Eski kaplıcanın suyu azalacak diye günlerce MUDURNU da çeşitli propagandalar yapıldı. Ama  yeni yapılan sondaj çalışması ile birlikte eski Kaplıcanın suyunun bir miktar daha fazlalaştığı ifade edildi.

www.mudurnuhaber.com

 ersagmudurnuersagmudurnu

 

 

 

 

Mudurnu organik ARMUTÇUOĞLU YUMURTA

“MUDURNU BABAS TA YÜZLER GÜLÜYOR” için 7 yanıt

  1. abi memlektimiz için hayırlara vesile olur inşaallah, biz şu tarih kokan beldemizdeki gizli kalmış gelin beni bulun diye haykıran kaynaklarımızı ne hikmetse keşvedip değerlendirmiyoruz.ilçemizin ileri gelen gerek politik, kamu işadamlarımızın hiç olmassa bundan sonra ilçemizki bu ğüzel olayları çoğaltmarını temenni ediyorum.gercekten ilçemizde yapılacak buna benzer bir çok şey olduğunu tahmin ediyorum.saygılar.

  2. Hayırlı olsun. İnşaallah Sarot Termal gibi bu tesiste iyi bir ses getirir.

  3. HAYIRLI OLSUN …
    MUDURNUMUZ TERMAL SICAK SU YÖNÜNDEN COK ZENGİN,AMA BİZ MUDURNU OLARAK NEKADAR BUNUN NİMETLERİNDEN YARARLANIYORUZ SORGULAMAK GEREKİYOR.
    BURALARIN İŞLETMESİNİ VERİRKEN YAPACAĞIMIZ SÖZLEŞMELER COK ÖNEMLİ.KOMU OYUNUN GÖRÜŞLERİ ALINMALI SUYUN BOŞA AKITILMASI ÖNLEMELİ HİÇ BİRŞEY SONSUZ DEĞİLDİR. EN ÖNEMLİSİ MUDURNU İÇİN SUYA LİTRE BAŞINA BİR BEDEL BELİRLENMELİ MESELA BİR KURUŞ . SAROT,BABAS BURALARDAN AKAN SUYUN MİKTARINI DÜŞÜNÜN MUDURNU İÇİN DEVAMLI BİR KAYNAK SEVGİLERLE

    1. ilk defa benim düşüncelerimin parelelinde düşünen ve yorum yapma cesareti gösteren CELALETTİN BEYE sonsuz şükranlarımı sunarım.

      Celalettin bey size burada benim gördüğüm kadarıyla kaplıca hakkında çok seslilik var olduğunu hatırlatmak isterim.burası bizim doğal kaynağımız olduğu halde zamanında bizden fazla söz hakkı başkalarına verilmiş.
      nasıl mı dersiniz?
      bugünler düşünülmeden burası nasıl olsa hiç ilerlemez ne faydası olur ne de zararı düşünce yapısıyla buranın hakkında bizden çok başkaları söz hakkına sahip. taaa tutun BOLU daki mudurnulu encümen üyelerinden tutun kaplıca birliği de söz hakkı olmayan yok.biz kendi elimizle kendi doğal kaynağımızın geleceği hakkında başkalarına söz hakkı vermişiz.

      bundan sonrası içinse zararın neresinden dönülürse kardır diyerekten buranın mülkiyet hakkını mahkemeyse mahkeme verilerek ve bütün bürokratik engel var ise hepsi kaldırılarak halkımızın yararına olacak şekilde ilçe turizmine kazandırılması gerekir.tabi bu işlerde elini taşın altına koymadan olmaz.

      bugün başkalarının kaplıcaya yapacağı yatırım belki hoşumuza gidebilir ama ilerleyen zamanlarda bizlere hiç mi hiç faydası olmaz.ilerleyen zamanlar da kendi ilçemizin kaderi başkalarının iradesine geçer bizlere sadece kaybolan değerlerimizin ardından bakmaktan başka çaremiz kalmaz.

      İNŞEALLAH BUNDAN SONRASI MUDURNU’MUZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLUR!…

  4. Mudurnu 10 senede bu suyu nasıl kullanalım sorusuna cevap arar .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir