MUDURNU 5 YILDA ÇOK ŞEY KAYBETTİ

MUDURNU 5 YILDA ÇOK ŞEY KAYBETTİ

 

Saygı Değer Mudurnulu hemşehrilerim;

30 Mart 2014 de yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde partimizin adayı olarak bir önceki belediye başkanımız Sayın Metin SOYGÜR aday gösterilmiştir.

Mudurnu son 5 yılda çok şeyler kaybetmiştir. Zararın neresinden dönülürse kardır.       5 yılda bir elinize fırsat gelmektedir. Kendi geleceğimiz, çocuklarımızın geleceği ve torunlarımızın geleceği için bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz gerekmektedir.

 

Hükümetimizin de desteği ile başkanımız Metin SOYGÜR ün başkanlık dönemindeki icraatlarını gördünüz. Mudurnu’muzun 50 yıllık sorunlarına neşter vurulmuştur. Daha yapacak çok işimiz var. Başkanımızın tecrübeleri ve enerjisi ile hükümetimizin gücünü sizlerin desteği ile birleştirerek Mudurnumuz hak ettiği gelişmeyi sağlayacaktır.

 

Partimizin ve başkanımızın Mudurnu için yapacağı büyük projeleri seçim kampanyası döneminde siz değerli halkımız ile paylaşacağız. Mudurnu’muzun geleceği için desteklerinizi bekler Saygılar Sunarım.

 

 

                                                                Sezai GÜNDOĞDU

                                                       Ak Parti Mudurnu İlçe Başkanı

www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU 5 YILDA ÇOK ŞEY KAYBETTİ” için 3 yanıt

  1. Her sene Mudurnuya uğramaya çalışıyorumda, Tokilerden başka ilave göremiyorum . 50 senelik hangi sorunlar çözülmüş ,benmi göremiyorum ? Yol,hastane,kaplıca,İstanbula sık ulaşım, sanayi, teknik okullar, ,gelişmiş turizm —–Göynük ,Taraklı nın bile adı geçiyor ,Mudurnu yok.—5 sene öncede yapılabilirdi .—Bence adayın ,hangi partiden olduğu değil ,çok faal,enerji dolu,,girişken ,kültürlü,nazik ,olması tercih sebebidir.—Ayrıca adayların merkezden değil ,şehirde yapılacak geniş bir anketle seçilmesi daha uygun olur bence.

  2. ya bırakın Allah aşkına metin bey başkanlık döneminde mudurnuya neler katmış mudurnu ne kadar gelişmiş ve bundan sonra metin bey neler getirebilir mudurnuya mudurnu baştan kaybetti.

  3. Yukarıda sezai bey kendi gelceğimizi cocugumuzun torunumuzun geleceği demiş valla akşam akşam iyi güldürdün beni sezai bey gelceğimiz eğer sizin gibilerin eline kaldıysa aç kaldık biz bu memlekette parti olarak siyaset yapıcaksanız kul hakkı yemeden yapıcaksınız hani sizin partinizin adı adalet ve kalkınma partisi ya adaleti arkanızda kuyruk gibi gezenlere peşkeh çekmeden yapacaksınız (örnek mudurnu devlet hastanesine güvenlik görevlisi alımı ) burda şu yazıyı yazmamdaki amaç kimseye siyaset öğretmekde değil sizin gibilerin iç yüzünü bu memlektin insanlarına göstermek partinizden yukarda anlattığım olayın bu şekilde olmadığına inanan biri varsa ben her gün çarşıdayım gelsin yüzleşelim bu memleketin bi ferdi olarak yaptığınızı adaletsizkikten dolayıda hakkımı da helal etmiyorum diyecemde sizin haktan hukuktan anlasanız saten bu işler bu noktaya gelmezdi onun için pekte bi anlamı yok hepinizi allaha havale ediyorum iyi akşamlar…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir