MUDURNU 2023 VİZYONUNA DOĞRU ” SERGİ”


 

İPEKYOLU MUDURNU

MUDURNU 2023 VİZYONUNA DOĞRU ” SERGİ”

Sergi Belediye Düğün salonunda açıldı.

Çok değerli Mudurnulu ve Mudurnu Severler. İlçemizde Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencilerinin ilçemiz ile ilgili 6 aydan bu yana hazırladıkları Projeleri mutlaka geziniz.

ögrenci

SERGİ 5-6 MART 2014 TARİHİNDE SERGİLENİYOR
Birbirinden değerli Öğrenci kardeşlerimiz adeta Mudurnu ilçemizi yaşayarak bu projeyi hazırlamışlar. Bir Mudurnulu dan daha fazla Mudurnu lu olmuşlar. Genç kardeşlerimizi MUDURNU HABER ekibi olarak tebrik ediyoruz.

Birbirinden heyecanlı Genç öğrenci kardeşlerimiz 6 değişik Atelye için detaylı bilgilendirmek için birbirleriyle yarışmaları bir Mudurnu aşığı olarak beni aşırı derece memnun etti.

PROJELER, KORKUNÇ DERECEDE DEĞERLİ
Evet Projeler rüyalarımda Mudurnu yu hayal ettiğim Projeler, Mutlaka bu sergiyi Mudurnu da yaşayan her kişi ziyaret etmeli ve notlar almalıdır. Belediye Başkan adayları, Meclis üyeleri ve Meclis üye adayları, İl genel Meclis üyeleri ve Üye adayları mutlaka bu sergiyi gezmeli ve not almalıdır.

AYDIN ÖZPELİT MUDURNU HABER

Fotoğrafların devamı Facebook sitemizde..      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=751011318257386&set=pcb.751013521590499&type=1&theater

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir