Mehmet ÖZSARI VEFAT ETTİ

Mehmet ÖZSARI VEFAT ETTİ

Geçtiğimiz Hafta Cumartesi günü rahatsızlanarak  Hastaneye kaldırılan ve o günden bu yana tedavisi süren Mehmet ÖZSARI bu gün akşam saatlerinde vefat etti.

Mehmet ÖZSARI nın cenazesi 25 Şubat 2015 Çarşamba günü yarın Mudurnu Yıldırım beyazıt Camiinde Kılınacak  Öğle ve Cenaze namazından sonra  Dolayüz Köyü mezarlığında toprağa verilecek.

Merhuma Allah tan rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

 

www.mudurnuhaber.com

 

 BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Değerli Büyüğümüz  Hacı Mehmet ÖZSARI Amcamızın  vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum.  Hemen,  hemen her gün görüştüğümüz ve sohbet ettiğimiz değerli büyüğümüze Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dilerim.

AYDIN ÖZPELİT

MUDURNU HABER

 

“Mehmet ÖZSARI VEFAT ETTİ” için 20 yanıt

  1. AIIah’ım Mekanını cennet EyIesin DuaIarımızı KabuI Etsin, Acınızı SizinIe payIaşıyoruz AIIah Güç versin AiIesine ve yakınIarına.

  2. ALLAH RAHMET EYLESİN MUHTARIMA,ÇOK HUKUKUMUZ OLDU MEKANI CENNET OLSUN.

  3. DAVUDİ SESLİ HİZMET ERKİŞİSİ
    Mudurnumuzun hizmetkarlarından yıldızlarından Mehmet Özsarı ağabeyimin rahmete kavuşmasının üzüntüsü içersinde tüm aileye başsağlığı diliyor acınızı paylaşıyorum.Mudurnunun başı sağolsun.

  4. allah rahmet etsin kalerifercı abı mekanın cennet olsun

  5. Hacı Mehmet amcaya Allah rahmet eylesin, Rabbim mekanını Cennet eylesin.Ailesine ve sevenlerine Rabbim sabrı cemil ihsan eylesin.

  6. Allah rahmet Eylesin. Mekanı cennet olsun Kederli ailesine Allah’dan sabır ve başsağlığı dilerim.

  7. allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.ailesine başsağlığı dilerim

  8. Hey gidi koca çınar Allah rahmet eylesin, Allah başta Fatma teyzeye,arkadaşalarım ismail özsarı ve firdevs özsarı boyacıya ve tüm sevenlerine sabırlar versin. Arkadaşım ismail ve arkadaşım firdevs telefonlarınızı bilmiyorum burdan başınız sağolsun diyorum kabul edin

  9. Yüce Rabbim mekanını cennet eylesin , başınız sağ olsun.

  10. Her karşılaştığımızda şaka yapıp muhabbet ettiğimiz, hoş sohbet Mehmet amcaya cenab-ı Haktan rahmet diliyorum.

  11. Muhtarımın vefatı bir hakikatı birkez daha hatırlattı, ölüm çok yakın. Hayatında da halkın önünde, olmayı onlar için çalışmanın ne güzel birşey olduğunu bizzat yaşıyarak gösterdi. Giderken darıbekaya iyi hatırlanmak için bu önemli. Öbür tarafı unutmadan bir hayat yaşamışsak öbür tarafta güzel olur inşaallah. Allah gani gani rahmet eylesin.

  12. Mehmet amcaya Allah’tan Rahmet , ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim…Mekanı cennet olsun…

  13. Dolayüz Köyü eski Muhtarlarından Hacı Mehmet ÖZSARI ‘yı kaybetmenin acısı içinde Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dilerim.Bütün Mudurnuluların başı sağ olsun.

  14. Kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim. Mahallemizde özüne sözüne güvenilir iyi insandı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

  15. allah rahmet eylesin kederli ailesine baş saglıgı dilerim mekanı cennet olsun

  16. Değerli büyüğümü Ziraat Bankası’nda çalıştığı zamandan beri tanırım. Kendilerine sevgi saygıda hiç bir zaman kusur etmediğim gibi O’da bana değer verirdi, dinlerdi çok güzel anlaşırdık. Beşeri ilişkilerimiz çok iyiydi. Evlerine köylerine çok sık gider ekmeklerini yerdik. Ailesinin yakınlarının bütün dertleriyle canı gönülden ilgilenirdi, sahiplenir neticelendirirdi. Yaşamında çok büyük sıkıntılar geçirmesine imtihan olmasına rağmen sonu beyin kanaması ile zuhur etti. Rabbim taksiratını affetsin, kabir azabı çektirmesin. Kabri nur ala nur olsun. Firdevs ve İsmail kardeşlerime Fatma ablama diğer aile efradına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim. Tebessüm eden halinle hatıralarımızda yaşayacaksın Mehmet abi…. :(

    Yahya Kemal Beyatlı büyüğümüz ne güzel ifade etmiş aşağıdaki şiirle yaşamayı ve ahiri… Ömrün şu biten neşvesi tâm olsun erenler
    Son meclisi câm üstüne câm olsun erenler
    Şükrânla vedâ ettiğimiz cân-ı fenâya
    Son pendimiz ah-lâfa devâm olsun erenler

    Câizse Harâbât-ı Ilâhî’de de herşey
    Yârân yine Rindân-ı Kirâm olsun erenler
    Tekrar mülâkî oluruz bezm-i ezelde
    Evvel giden ahbâba selâm olsun erenler.

    Selam olsun tanıyanlarımıza tanıdıklarımıza…. Pek de uzak değil yakında bizlerde sizlerle olacağız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir