Mehmet ÇAĞLAR Hoca Vefat etti

Mudurnu ilçesi Hızırfakı Mahallesinden Mehmet ÇAĞLAR,( 60) Hoca bu gün Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camiinde Cuma namazı esnasında Kalp krizi geçirdi.

Çağlar, a ilk Müdahaleyi Cami cemaati yaparken, Camide  bulunan Bir Doktor hemen müdahale etti.

Ardından, Çağlar  Ambulans ile Bolu  Devlet hastanesine sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen  Çağlar, Hoca Vefat etti.

Çağlar, Hoca etrafında Mütevazı kişiliği ile tanınırdı. Mudurnu Tavukçulukl A.Ş de çalıştı.

Mehmet Çağlar Hoca MUDURNU

Merhumun Cenazesi 21 Ocak 2012 Cumartesi günü saat 11.30 da Hızırfakı Mahallesindeki Evinden alınıp, Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camii önüne getirilecek, Kılınacak Öğle ve  Cenaze  Namazı sonrasında toprağa verilecektir.

Merhuma Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

Baş Sağlığı İçin :

Suat ÇAĞLAR Oğlu: 0 530 605 05 94 Ev:0374 421 21 96

www.mudurnuhaber.com

 

“Mehmet ÇAĞLAR Hoca Vefat etti” için 18 yanıt

  1. SEVGİLİ MEHMET HOCAM

    NE MUTLU Kİ ÇOĞU KİMSEYE NASİP OLMAYAN BİR YERDE YARADANA KAVUŞMUŞSUN.
    GÜLERYÜZÜN, ALÇAKGÖNÜLLÜLÜĞÜN İLE ÇOK DEĞERLİ BİR MESAİ ARKADAŞIM OLARAK SENİ HEP BÖYLE HATIRLAYIP RAHMETLE ANACAĞIM. MEKANIN CENNET, VARSA GÜNAHLARIN AFOLSUN. KEDER İÇİNDE OLAN AİLENEDE BAŞSAĞLIĞI VE ACILARININ SEVDİKLERİNİN TAZİYELERİ İLE AZALMASINI GÖNÜLDEN DİLERİM.

  2. Kendisi ile Mudurnu Tav. A.Ş.’de bir dönem çalışma imkanımız oldu. Temiz kalpli, güler yüzlü, mütevazi kişiliği ile örnek bir insandı. Vefatını öğrenince çok üzüldüm, ancak vefat ettiği zaman ve mekanı bu üzüntümü biraz hafifletti…Çoğu müslümana nasip olmayan bir durum….Kendisine Allah’tan rahmet, mekanını cennet, varsa taksiratının affını diliyorum. Rabbim ailesine sabırlar versin….

  3. Her nefis ölümü tadacaktır. Bir imtihan olarak sizi şer ile de hayır ile de deniyoruz.(Sonunda) ancak bize döndürüleceksiniz (Enbiya suresi)

    Allah rahmet eylesin.Güzel bir günde, güzel bir vakitte ve güzel bir yerde “En Güzel” olanın huzurunda… Ne güzel

    Allah bizlere de böyle güzelliklerle dolu ölümler nasip etsin…

  4. Mudurnu Tavukçuluk A.Ş. de mesai arkadaşım olan hocamıza ALLAH dan rahmet Ailesine başsağlı dilerim. Mekanı cennet olsun.

  5. allah rahmet eylesin hocamı cok severdim ama takdiri ilahi

  6. mekanı cennet olsun.allah rahmet eylesin.mütevazihoşgörülü mudurnu tavukculukta beraber çalıştığımız mehmet hocanın vefatı beni üzdü.ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.Nur içinde yatsın.

  7. Sayın hocamıza Allah’tan Rahmet,kederli ailesine baş sağlığı diliyorum.Dost ve arkadaşlarına Allah Sabır versin.Mekanın Cennet olsun .

  8. hocamıza yüceALLAHTAN rahmet kederli ailesine başsaglıgı dilerim

  9. Değerli Mehmet Hocam kendine has özel insanlardan biriydi. Sessiz durgun bir kişiliği vardı. Allah mekanını nur etsin. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

  10. aslen uğurlualanlı köylümüz mehmet amca allah rahmet eylesin namazda allahü tealaya en yakınken gittiğin ölüm seni cennetül bakiye ulaştırsın…

  11. Cennetin Suyu Ruhuna işlesin Toprağı bol ruhu huzurlu Olsun Başımız Sağolsun…

  12. Ailesine ve dostlarına baş sağlığı diliyorum,kendisini tanımam ancak canını mubarek günde ve mubarek olan cuma namazı sırasında ALLAH a ruhunu teslim eden kişiye ne mutlu ALLAH mekanını Cennet eylesin. (Abdurrahman Önür isimli ilahiyi söylediği ALLAH de kalbim ilahisinin dinlenildiği taktirde nedemek istediğim tam olarak anlaşılacaktır.) ALLAH gani gani rahmet eylesin ne mutlu size Mehmet ÇAĞLAR Abi ne mutu sana …

  13. TÜM MUDURNUMUZ VE TAVUKCULUK EMEKCİLERİNİN BAŞI SAĞOLSUN.MEHMET HOCAM HİZMETLERİ KALBİ VE SEVGİSİ İLE HEPİMİZİ ETKİLEMİŞTİ.NEMUTLUKİ ONA HAYIRLI ÖLÜMLE TANIŞTI MUTLAK İNANIYORUMKİ CENNETİN EN ÜST MERTEBESİNDE BİZLERE YİNE DUAYA DEVAM EDECEK VE MUTLU OLACAKTIR. TÜM AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞIR BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.Uğur Türesin

  14. sevgili hocam allahtan rahmet diler kabirini cenneti mekan olmasını dilerim.geride kalanlaran allahım sabir versin.

  15. Allah’tan rahmet,kederli ailesine başsağlığı dilerim.

  16. Değerli hocamıza Allahtan rahmet diliyorum.İyi tanıdığım değerli hocalarımızdan birisidir.Ailesine sabırlar diliyorum mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir