“KURBAN BAYRAMI MESAJI”

“KURBAN BAYRAMI MESAJI”

Saygıdeğer Mudurnulular;

Bayramlar milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, manevi hasletlerimizi geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına  millet olarak kavuşuyoruz.

Kuşkusuz kestiğimiz kurbanların arkasında yatan mana ve hikmet bizi Allah’a yaklaştırmakta, bu yakınlaşma, insanlığımızı daha da derinleştirmekte, merhamet duygularımızı harekete geçirmekte, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlamaktadır.

Ülkemizde, yıllardıren büyük bela, önümüzdeki en büyük engel, terör denilen illet, her geçen gün gerçek yüzünü daha da şiddetli bir biçimde ortaya koyarak boy gösteriyor.Aziz milletimiz, her geçen gün bu illetin yaşattığı acıları hücrelerinde hissediyor.

Bu mübarek günlerde yaşanan olaylar, milletimizi tek bir yumruk haline getirmeli. Devletimizin kararlı duruşu doğrultusunda millet olarak topyekûn, tek bir yumruk şeklinde kararlılığımızı ve duruşumuzu pekiştirmeliyiz. Siz Kıymetli Hemşehrilerimin de yaşanan olaylara karşı duyarlı olmanızı, birlik beraberliğimizi huzuru bozacak eylem ve davranışlarda bulunmamanızı  temenni ediyorum.

Yüce Mevla, gerçekleşen bu terör hadiselerinde vatan millet uğruna canlarını feda ederek Şehit olan Mehmetçik ve Polislerimizin ruhlarını şad eylesin. Bizleri onların şefaatına nail eylesin. Her birine Cenabı Hak’tan rahmet diliyorum. Şehit yakınlarımıza sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Bu vesileyle; en kalbi ve samimi duygularımla, Mudurnulu hemşehrilerimizin, mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, huzur ve sükun dolu bir bayram geçirmenizi Allah’tan diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

 

Cihat SÖNMEZ

Mudurnu Kaymakamı

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir