KONAK Sponsorunu Bekliyor

KONAK Sponsorunu Bekliyor

Mudurnu ilçesine 2007 yılında kazandırılan Tekkeliler Konağı Restorasyon için  Sponsorunu bekliyor.

Mudurnu Belediyesine ait Konağın geçtiğimiz aylarda  restorasyonunun yapılması için  Mudurnu da ticari faaliyet gösteren bir Firmanın Sponsorluğunda Restorasyonunun yapılacağı bilgisi alınmıştı.

Aradan aylar geçmesine rağmen herhangi bir faaliyetin ve inşaat çalışmasının başlamaması  Sponsorluktan vazmı geçildi sorusunu akıllara getiriyor.

Mudurnu Belediyesine ait TEKKELİLER konağı geçtiğimiz yıl    çocukların oyun oynadığı esnada   yangın çıkmış, anında müdahale ile büyümeden söndürülen yangın sonrasında Mahalleli tedirginlik yaşamıştı.

www.mudurnuhaber.com

“KONAK Sponsorunu Bekliyor” için 5 yanıt

  1. Sayın Özpelit,önce dünya basın günü sebebiyle senin ve basın arkadaşlarının gününü tekrar kutlarım…
    Ancak sürekli akıllara şu soruları getiriyor,halkın içinden şöyle diyorlar böyle diyorlar, vatandaşlar arasında şüpheler gibi soyut ve soğuk ifadeler yerine daha sıcak ve somut şeylerle yapıcı haberlerini bekliyorum…
    Mudurnu A’dan Z’ye bizim. Her konuda haber yapman dileği ile…Saygılar…

    EDİTÖR: Sağolun, Teşekkürler. Maalesef Somut haber yapamıyoruz. Varsa elinde bir Somut haber söyle yapalım, tabiiki sonradan geri fides yok…:) :) :) Sonra dan ben demedimdi, gazeteciler yazmıştı,aslında öyle demek istemedim gibi bahaneler biz üretmiyoruz. TEŞEKKÜRLER

  2. Niyet güzel, konağı sponsora biran evvel yaptırmak. Ama Belediye yetkilisine son durumu sorup, o bilgiyi de habere eklemek daha iyi olmaz mı. Saygılar herkese.

    EDİTÖR: Sayın , Mudurnulu arkadaşım belediye yetkilisine sorarsak mutlaka başka cevaplar verirler. Görünen köy kılavuz istemez. Biz yazıyoruz, eğer siz yetkiliye sorup cevap aldıysanız buranın altına yazarsınız, vatandaşta öğrenmiş olur. Mudurnu dan selamlar

    1. Belediye veya başka bir kurum sizin aracılığınızla ( sizi kullanarak ) kamu oyuna yalnış bilgi verir, başka şeyler söylerseler, zamanla bunu neticesi ortaya çıkar, yalnış bilgi verenin aleyhine olur. Ama bizler objektif habercilik gereği deyip her konuda haberin ilgili kaynaklarından birinci ağızdan haber alır, bunu haberleştirirsek herkesi bilgilendirir, daha çok hemşerimizin desteğini akır, daha çok size bilgi gelmesine kapı açmış olmazmıyız? Çok iyi niyetle bir an evvel bitsin halk faydalansın diye yaptığınız haber amacına ulaşır, daha iyi neticeler alınmaz mı? Konağa gelince ilçemizde ki hayırseverler inşaatı bitirmek için destek verecekleri taahhüdünü vermişler.. İnşaallah bir an evvel inşaat başlar. Mudurnuhabere saygılar, herkese selamlar.

    2. Sayin editor
      Mudurnulu ya verdiginiz cevabi saskinlik icinde okudum .once saygili cevap vermelisiniz !
      Siz bu isi yapiyorsaniz ( yani haber yapiyorsaniz ) ne cevap verirlerse versinler bu isle ilgili yerlere sorup arastiracak olumlu veye olumsuz bu bilgiyi yayinlayacaksin .
      Kaldiki gecmiste bu tadilat neden bitirilemedi, niye o zaan insaat yarim kalinca sponsor aranmadi .
      Bunun hakkinda daha fazla bilgilenmek isteriz.

      EDİTÖR: Nezihe hanım, gerçekler bazen insanları üzüyor, ama elde değil ne yapayım, doğruyu yazmayıpta, öyleydide böyleydide mi deseydim. Şu anda Mudurnudaki durum bu, bakın biz bir gazeteci gözüyle sizin evin orada dereye düşen ve aylarca temizlik işçilerinin defalarca geçip almadığı ve turistler tarafından nasıl bir yer burası bu kadarda olmaz dedikleri şeyi söylediğimizde, hiç söylememişiz gibi davranıp inadına yapmıyorlar. Bana çözüm yazarmısınız?

      1. Sayin Aydin Bey ,
        Zaten Mudurnu’nun estetik sorunu benim bildigim hic bir belediye tarafindan onemsenmedi. Estetik demek goze bir yeri guzel , Temiz gostermektir.
        Yazdiginiz konuda cok haklisiniz.
        Turizimi Mudurnuya kazandirmak isteniliyorsa o dereden alinmayan (sey) turizme zarar verir.

        Yazdiginizda cok haklisiniz. Turizm butunluk isteyen bir istir.Bazan insanlar bunu dusunmuyorlar yada dusunmek istemiyorlar. Mudurnuda surekli yasadigim zamanlarda mudurnu sorunlarini cozmek istedikce bazilari uzaklardaki Mudurnu ile ilgisi kalmayan kisiler icin Mudurnu’nun yetistirdikleri diye kitap bastirdilar. Mudurnulu olanlari onemsemedilir ! Sizin ve toplanti yaptiginiz arkadaslarinizla birlite hic kimseyi otekilestirmeden hizmet vereceginize inanmak isterim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir