Kimin , Neresine battı ?

Kimin , Neresine battı ?

 

Mudurnu Offroad Kulübü nün   Musalla Mahallesi Maymuncular mevkiindeki Atış alanı Poligonunu gösteren Tabelasına saldırı düzenlendi.

Mudurnu Offroad   Derneği Başkanı Murat YAVUZ,  Atış  poligonunun  Levhasının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce  Maket Bıçağı ile  zarar verildiğini görünce, bizim faaliyetlerimizden rahatsız olanlar var,  Tabela kimin neresine battı? eğer  problemi olan birileri var ise gelir insanca konuşur,  bizim yaptığımız faaliyetleri bu şekilde davranarak durduramazlar dedi.

Murat YAVUZ, Tabelanın o şekilde kesilmiş halde gördüğünde çok üzüldüğünü ifade ederek, biz Mudurnu Offroad olarak Mudurnu ilçemizin Tüm Türkiye genelinde örnek bir tanıtımını yapıyoruz, ilçedeki her yaşayan kişi bizi desteklemelidir, bu tip davranışlar bizim çalışma şevkimizi kırmaya yönelik çalışmalardır,  kim veya kimler bundan çıkar sağlayacak anlamış değilim dedi.

Haber: Aydın ÖZPELİT

Haber istihbarat: 0535 735 91 64

www.mudurnuhaber.com

“Kimin , Neresine battı ?” için 2 yanıt

  1. Öncelikle şunu belirteyim başladığımız günden beri buranın harabe bir yer olduğunu herkes biliyor. burayı açtıktan sonra bize devamlı karşı duran bir kesim vardı orada hayvan güdenlerdi buraya kısmi olarak davar pisliği tavuk pisliği bile attılar bunu yapanları biliyoruz susuyoruz ama gün gelir sap dönerse eğer gerisini yapanlar düşünsün ayrıca tabelayı dağıtmakla bizi dahada hırslı bir hale soktunuz ORADA KOYUNLARINI OTLATAN KİŞİLER BİZ SİZE NİYE OTLATIYONUZ GİDİN BAŞKAYERE DEDİKMİ DEMEDİK O ZAMAN SİZDE ZARAR VERMEYİ BIRAKIN BURASI NE SİZİN MALINIZ NEDE BİZİM MALIMIZ SAHİP ÇIKALIM

  2. MUDURNU ADINA BÜYÜK CEHALET.Mudurnumuzun her alanda ses getirilmesi ve tanıtımı ve turizimimizin gelişimi için önem arzeden belediye ofroad ve halk desteği elbirliğiyle düzenlenmeye çalışılan büyük emekler harcayan kulüp başkanı Murat Yavuz bey ve tüm kulüp üyelerinin Belediyemizin yüz akı olan alan tesis özellikle gençlerimizin doğa sporları ile enerjilerini harcayarak kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarına halkımızın dinlecce eğlence yeri olmaya aday özellikteki Türkiyede ender doğal parkurun tanıtım tabelasına zarar veren utanmaz yaratıkları kınıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir