Karayollarıda olmasa vay halimize

Karayollarıda olmasa vay halimize

Mudurnu  ilçemizde bu gün öğle saatlerinde başlayan ve etkili olan  Dolu ve Yağmur sonrasında  Kaygana mahallesi  Beş evler sokaktaki Asfalt  patlama yapmıştı.

 KARAYOLLARI EKİPLERİ İMDA DA YETİŞTİ

Kaygana mahallesi Beş evler sokaktaki    yağmurlar nedeni ile patlayan Asfalt Karayolları ekipleri tarafından  gün içerisinde tamir edildi.

www.mudurnuhaber.com

 

“Karayollarıda olmasa vay halimize” için 6 yanıt

  1. Aydın Bey o yol karayollarının bölgesi değil mi? Karayollarının ise kendi bölgelerini yapmış olmuyor mu?

    1. Mahalle yolu ya, duraklarda belediye yazıyor, Direklerde de, ama yol karayolunun olabilir, o zaman diğer yerleri niye yapmıyorlar diye vatandaşlar soruyor. Biz sizin sesiniziz, siz ne derseniz biz onu yazarız.

  2. SAYIN MUDURNULU ARKADAŞIM VE ONUN GİBİ DÜŞÜNEN TÜM HEMŞEHRİLERİM.O YOL KARAYOLLARININ TABİİKİ.AMA NİYE ÇİFT ŞERİTLİ ORTASI BÖLÜNMÜŞ YOLU BİZ YAPTIK DİYE ÖVÜNÜYOR O ZAMAN BELEDİYE,NİYE O ZAMAN KALDIRIMLARINI BOYATIP ELEKTRİK DİREKLERİNE BELEDİYE FLAMASI VE ÇAM AĞACI FİGÜRLÜ IŞIK TAKTIRIP HAVASINI ATIYOR.NİYE AĞAÇLANDIRMALARINI SULAYARAK HAVA ATIYOR VE KENDİNİ ÇALIŞIYOR GİBİ GÖSTERİYOR.GÖSTERİŞE ÇİÇEK BÖCEĞE GELDİMİ VAR;AMA ASFALT-YAMA-ALT YAPI-PATLAK ÇATLAK-KIŞIN YOL TEMİZLEME TUZLAMAYA GELDİMİ YOK.OHH NE ALA MEMLEKET.SANKİ YUNANİSTAN SINIRI.SEL-AFET OLMUŞ İŞTE GNDER KEPÇENİ VE İŞKUR BÜNYESİNDE BEDAVADAN ÇALIŞTIRDIĞIN ADAMLARIDA YARDIMCI OLSUNLAR BU MEMLEKET HEPİMİZİN.

  3. Cevap verdiğiniz için teşekkürler Aydın Bey. Haberi okuyan bir yetkili hangi yol kimin sorumluğunda bilgi verebilir. Herkes kendi yolunu yapmaya çalışsın. Kinse de başkasının üzerinden pirim yapmasın. Ama ne olur yetkililerimiz yollarımızı görsün, artık çözüm bulsunlar. Biz daha iyiye layık değilmiyiz?

  4. Dolayuz akbaslar mudurnu yolunada el atsin karayollari eger karayollari bakmiyorum diyosada mudurnu belediyeye 986 bin tllik odenekle yolu yapsinlar artik surekli kullanilan yola hicbir hizmet yoksa bir mudurnulu olarak sesimizin duyulmasini isterim daha ne diyim

  5. MUDURNU BELEDİYESİNİN ASFALT ŞANTİYESİ OLMAMASI DOLAYISIYLA KARA YOLLARININ TAMİR ETMESİ DOĞAL ESAS SORGULANMASI GEREKEN SEBEN VE KIBRISCIK YOLLARINDA İYİLEŞTİRME CALIŞMALARI SON HIZLA DEVAM EDERKEN MUDURNU BOLU YOLU NEDEN ESKİSİNDEN KÖTÜ HALE GETİRİLEREK YARIM BIRAKILDI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir