Kapalı Spor Salonu Tadilatı bitmek üzere


 

Mudurnu şehir girişinde bulunan Mudurnu Kapalı Spor salonu ile ilgili Mudurnulu  Spor severler , yapıldığı tarihten bu yana yapılış amacına uygun olarak  tam anlamı ile Mudurnu ilçesine bir türlü  hizmet veremediğini belirttiler.

1995 yılında açılışı yapılan Mudurnu Kapalı Spor salonu yıllar geçmesine rağmen Mudurnulu sporculara ev sahipliği yapamıyordu.

Geçtiğimiz Yıllarda bir ara Mudurnu Meslek Yüksek okuluna devri söz konusu olan Spor salonu nun devri bir türlü gerçekleşmedi.

 TADİLAT İHALESİ İPTAL OLDU, VE SONUNDA TADİLATA BAŞLANDI

Halen Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde bulunan bina bakımsızlık nedeni ile ilçe girişinde ilçeyi ziyarete gelenleri kötü bir örnek olarak karşılarken, geçtiğimiz aylarda nihayet ihalesi gerçekleştirildi.

İhale sonrasında  bakımları yapılan  Mudurnu Kapalı Spor salonu, Mudurnulu Spor Severlerin istediği bir şekilde hizmet vermeye inşaallah başlar.

www.mudurnuhaber.com

 

“Kapalı Spor Salonu Tadilatı bitmek üzere” için bir yanıt

  1. “YÖNETİCİLER UYUYORMU” Neden ünüversitemiz renginde veya Mudurnu evleri renginde boyanmadı. İmaj sağlardı herşeye rağmen emeği geçenlerin ellerine sağlık teşekkürler tüm dostlara.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir