İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY

“12 MART İSTİKLAL MARŞI ‘NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA” Programı 12 Mart 2012 Pazartesi günü Mudurnu Düğün Salonunda yapılacak.

Mudurnu Çok Programlı Lisesi Tarafından  düzenlenen programda Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar’ ın ardından  Belgesel ve Şiir dinletisinin ardından Orotoryo, Tiyatro gösterisi ve İlçemiz İlköğretim okulları arası istiklal Marşını güzel okuma yarışması birincisisinin şiir okuması ve ilk üç dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile program sona erecek.

www.mudurnuhaber.com

 

“İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY” için 2 yanıt

  1. Mehmet Akif ERSOY büyüğümüzü bir tek İstiklalMarşı ile belleklerimizde bulundurmayalım. O’nun çok değerli diğer eserlerini de öğrenelim, öğretelim. Allah istiklal marşının yazıldığı o günün şartlarını Milletimize tekrar yaşatmasın.

  2. Mehmet Akif ERSOY gerçekten önemli şairlerimizden biri ve en önemlisi Milli Marşımız olan ; İstiklal Marşı’nın yazarı . Onu bugün saygı ve sevgiyle andık. Onu anlatmak gerçekten çok zor .. dediğimiz gibi çok çok önemli bir şair bizim için. Okulumuz olarak bu görevi üstlenmekten gurur duyduk. Çalıştık ,çaba sarfettik ..umarım izleyenlere bir parça olsa dahi o duyguyu hissettirebilmişizdir ki bu bizim için büyük bir mutluluk ..Bizi çalıştıran öğretmenlerimize , emek harcayan herkese çok ama çok teşekkürler .. ve ; ” Allah bu Millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın ! ” diyen saygı değer Mehmet Akif Ersoy’a .. Saygılar ve sevgilerle Mekanı cennet olsun….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir