İŞTE MUDURNU YU UÇURACAK PROJELERDEN BİRİ

BORVO TERMAL MUDURNU’YA  CAN VERECEK

BORVO TERMAL YAKINDA SATIŞA BAŞLIYOR

 

Karadeniz incisi Bolu Mudurnu’da büyük bir düş gerçek oluyor SLAGONU  ile Projelerini Tamamlayan  BORVO Termal Mayıs 2013 te satışlara başlayacak.

Bolu nun Mudurnu ilçesi Kilözü Köyünde 8550 Devre projesi ile müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan BORVO Termal Devremülkleri  Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel KARTAL , Mudurnu’da Türkiye de bir ilk olan projemizi  gerçekleştireceğiz dedi.  Kartal, Jeotermal kaynaklarla çevrili Karadeniz’in iklimi ve doğasıyla bütünleşmiş bir alanda konumlandırılacak olan BORVO Termal & Spa – Devre Mülk; arınmanız, dinlenmeniz ve tazelenmeniz için sizleri 12 ay boyunca misafir etmeye hazırlanıyoruz, çalışmalarımız sona yaklaştı, Mayıs ayı başında satışlara başlayacağız dedi.

 

Mudurnu İlçesi Kilözü Köyünde ABEN Group güvencesi ile oluşturulacak  BORVO TERMAL  Devremülklerinin   inşaatlarının çok hızlı bir şekilde gerçekleştirileceğini ifade eden Zeynel KARTAL, Devremülk sahipleri devrelerine inşaallah herhangi bir aksilik olmaması halinde 2014 yılı  Aralık ayı itibari ile kullanıma hazır hale gelecek dedi.

 BORVO DEVRE VİLLALARI

Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel KARTAL,  Mudurnu Kilözü köyünde yapımına aşladığımız  Devrelerimiz 2+1 Villa Konforunda olacak, sistemin içerisnde Ayrıca 5 yıldızlı bir Otel de faaliyet gösterecek dedi.

MUDURNU YA İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ

Kartal,  8550 devrenin Mudurnu’ya kazandırılması ile birlikte Mudurnu ve Çevresine  hem istihdam sağlanacak , hem Mudurnu Turizmi canlanacak dedi.BORVO Termal Olarak BOLU SPOR takımımıza sponsor olduk.

GOLF VE HAYVANAT BAHÇESİ

Kartal, Mudurnu Kilözü Köyünde şu an inşaat  çalışmalarının başladığını ve  2013 yılı inşaat sezonu açılması ile birlikte, hızlı bir tempoda çalışma başlayacak.

Türkiye de eşi ve benzeri olmayan bir Tesisi Mudurnu’ya kazandıracaklarını ifade eden  Kartal, sistemin içersinde Golf  sahası ve Hayvanat Bahçesi olması Tesislerimizi diğer tesislerden üstün ve farklı kılacak dedi.

Bolu Kil Özü’nde hayata geçirilen Borvo Termal Resort projesi, devremülk olarak tasarlandı. 350 bönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede 5 yıldızlı otel konforunda inşa ediliyor.

 

TOPLAM PROJE 350 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNE İLK ETAP 

150 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİ TOPLAM 114 VİLLALIK PROJE

Aben Grup imzası ile hayata geçirilen Borvo Termal Resort projesi devremülk olarak tasarlanıyor. Bolu  Mudurnu Kilözü nde  konumlandırılan proje 350 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Borvo Termal Resort projesinin ilk etabının inşaat alanı 150 dönüm olarak belirlendi. Proje içerisinde 114 adet villa yer alıyor ve her villanın içerisinde 3 dairenin bulunuyor. Projedeki villaların büyüklükleri brüt 100 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor.

14 gün 15 gece devremülk villaların satışlarının gerçekleştirildiği Borvo Termal Resort projesinde teslimler 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Ömür boyu kullanım hakkına sahip olunabilen projenin inşaatı başlamış durumda.

80’e yakın sosyal donatı alanının yer aldığı Borvo Termal Resort ile SPA Devremülk projesinde golf sahası, evcil hayvan oteli ve binicilik yapılabilecek alanlar gibi imkanlar bulunuyor.

 

Borvo Termal Devremülk projesinde ilk 500 daire için lansmana özel fiyatlar 17 bin TL ile 23 bin TL arasında değişiyor. Projede her 500 daire satışında daire fiyatlarının 1.000 TL artış olacak. Projede peşin ve vadeli ödeme yapılırken banka kredisi de kullanmak mümkün.

5 yıldızlı otel konforunun sunulduğu Borvo projesinde 24 saat oda hizmeti, 24 saat güvenlik, 24 saat sağlık hizmeti, transfer hizmeti, yaşlı ve engelliler için özel yollar gibi olanaklar sunuluyor.

 

PROJENİN WEB SİTE ADRESİ İSE ŞÖYLE  www.borvo.com.tr   İletişim:0 (216) 456 76 76

www.mudurnuhaber.com

Haber: Aydın ÖZPELİT MUDURNU HABER

 

“İŞTE MUDURNU YU UÇURACAK PROJELERDEN BİRİ” için 12 yanıt

  1. öncelikle böyle tesislerin ilçemize kazandırılması ilçe turizmi açısından çok çok iyi olacağını umut ediyorum.benim anlamadığım husus tesisin yerinin tam neresi olduğudur.

    benim anlamaya çalıştığım ve kafamda empati yaptığım birkaç soru var.
    -bu tesisin KİLÖZÜ(ÇAY) köyünün aşağısına mı yukarısına mı?
    bir diğer düşündüm nokta ise;
    -köyün doğallığını,köylünün ileriye dönük geçim kaynağını oluşturan hayvancılığını,tarımcılığını olumsuz yönde etkileyip etkilemeyeceğidir.

    bu yazımı yazarken SPA nın anlamının ne olduğunu bakmadan geçemedim.
    SPA;sağlığı,zindeliği,estetik ve güzelliği,iyileşmeyi su ve suyun gücüyle kazanmaktır anlamındadır.benim bildiğim kadarıyla KİLÖZÜ tarafında termal su kaynağı olmadığıdır.bu termal su kaynağını BABAS tan çekeceklerini tahmin ediyorum.

    benim yorumumun yanlış anlaşılacağından hiç şüphem yok.fakat ben olaya tek yönlü bakanlardan değilim.burada bir tesis yaparken başkalarının yani köylünün doğal kaynaklarına zarar verilmemesidir.mesela bu ne olabilir.köylünün bahçe yapmak için kullandığı doğal su kaynağı ve ayrıca içmek ve temizlik için kullandığı su kaynaklarının gasp edilmemesidir.bu tip konularda hassasiyetimi kim olursa olsun belirtmeden geçemem.

    çünkü bu belirttiğim konularda gelecek düşünülmeden yapılırsa ileride sorunlar doğuracağını hatırlatırım.bu projeyi düşünen ve yatırım yapanların bunları düşündüklerini umut eder,her iki taraf adına hayırlı olmasını can-ı gönülden temenni ederim.

    CANLI TARİH MUDURNU’MUZA BÖYLE YARARLI TESİSLERİN,YATIRIMLARIN YAPILMASINI VE DEVAMININ GELMESİNİ İÇTENLİKLE İSTEMEKTEYİM.

    HAYIRLI UĞURLU OLSUN

  2. Hemde çayköyde böyle bir makro proje. İnşaallah çabuk hayata geçer ve de bölgemize artı değerler kazandırır. Sarot termalin olduğu yerin önceki halini bilenler bilir ve şimdi durumu.

  3. inşaallah gerçekleşir vegeçen hafta yazdığım tavukçuluk la ilgili yorumumu geri almak zorunda kalırım.çok güzel bir gelişme mudurnumuza hayırlı olsun .

  4. Amma sallama haber ama.Orada termal su yok bu bir.ikincisi mubasın suyu zaten ılık 10 km lik mesafeden kilözüne motorla falan taşınsa desem su dağ mevkiine çıkıncaya kadar buz tutar.Kaldıki orasını önceden de çok insan almış satmıştı türkücü izzet altınmeşe falan hazine aramak için.Bu adamlar bu zeynel kartal falan oraya alet tuttular altın vurdu derindeydi dümenden popüler laf olan termal uydurdular kazı yapmak için biz de yedik..

    1. EDİTÖR: Muhsin bey, Taşkesti SAROT Termal ilede ilgili sizin gibi öyle şeyler söyleyenler, şu anda ya orada çalışıyor veya dükkan açmış hiç bir şey yapmayanlar ise gidip büyük havuzlarda yüzüyorlar. Siz inanmayabilirisniz. Geçmişte orada belki bir şeyler aranmışta olabilir. Ama ben bu projeye inandım. Yok ben inanmam derseniz, benim neden inandığımı bana 0 535 735 91 64 nolu telefonumdan ulaşarak sorabilirisniz. 15 Gün önce ende sizin gibi düşünüyordum, ama bazı şeyleri görünce iş değişti. ilmediğiniz çok şey var. Keşke böyle yorum yapacağınıza proje sahibinin internet sitesine girip inceleyip, sormak istediklerinizi dedikodu şeklinde değilde proje sahibine sorup öğrenseydiniz bu düşüncede olmazdınız. Ama ne yaparsınız urası MUDURNU, gerçek ismini ile saklayarak köşelerden vuran bir sürü insan var. Ama eminim MUDURNU bu projelere kavuştuğu anda, biz biliyorduk zaten olacağını diyen insanların arasında sizide göreceğime eminim. Selam ve saygılar MUDURNU HABER

  5. Aydın Bey sizin kadar iyi niyetli olmayı ben de isterim fakat Allah’ın verdiği akıl izan mantık suyun olmadığı yerde bir termal projeyi kabul etmiyor.Kusura bakmayın ama Allah bize akıl fikir vermiş kedi buysa ciğer nerde yok bu ciğerse kedi nerde…?

    1. Cebimden arayın size suyun yerini söz söyleyeceğim. Aslında kimseye söylemeyecektim ama, madem bu kadar inandınız.Sizi tanımak iserim, çünkü yarın orada havuzda yüzerken gördüğümde hatırlamak için.

  6. İnşallah hayırlı olur. Benim anlamadığım sıcak su kaynağı olmadan veya sondajdan sıcak su çıkartmadan nasıl termal oluyor.

  7. mudurnu da böyle projelerin olması çok güzel bir şey ama kilözü mudurnuya bağlansın mudurnunun nüfusu artsın belediye daha güzel hizmet yapsın ve mudurnu halkı güzellikler içinde olur sevgilerimlşe

    EDİTÖR: Murat bey bu konu hakkında çalışmalar devam ediyor. Kilözü, Babas,Dolayüz,Karataş Köyleri 2015 te Mudurnu ilçesine ait birer mahalle olacak. Tabiiki buraları tabela üzerinde mahalle yetmek yetmiyor. Oralara hizmeti götürmek ve süreklilik arz etmesi gerekiyor. Bununla ilgilide çalışmalar var. Mudurnu da inşaallah 2015 ten sonra tanınmayacak kadar güzel işlere imza atılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir