İL Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları devam ediyor

İL Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları devam ediyor

İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Salı günü gerçekleşen oturumunda beş madde görüşülerek karara bağlandı.

Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Salı günü gerçekleşen oturumunda ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne İl Özel İdaresi Bütçesindeki ödenek ile 1 adet araç satın alınmasına ilişkin Plan Bütçe komisyonundan gelen rapor görüşüldü. Araç alımının uygun olduğu belirtilen rapor ıy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra Mudurnu İlçesi, Kilözü köyüne Küpçek deresi 1 memba, Kalemlik deresi memba, Kozpınar membalarının içme ve kullanma suyu olarak tahsis edilmesine ilişkin ve Mengen İlçesi, Pazarköy köyüne Hizar deresi memba suyunun Pazarköy köyüne içme ve kullanma suyu olarak tahsis edilmesine ilişkin Çevre ve Sağlık Komisyonundan gelen raporlar görüşüldü.

Söz konusu tahsislerin uygun olduğu belirtilen her iki rapor da oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda ayrıca İl Özel İdaresi görevlerinin daha randımanlı yürütülmesi ve hizmetlerin etkinliğinin artırılması için 7. derecelik 2 adet şef kadrosu ihdas edilmesi talebi ele alındı. Konu incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Toplantıda son olarak İl özel İdare bütçesinin köye yönelik yardımlşar bölümünden Yeniçağa Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına Örenköyü köy konağı inşaatı için 7.000 TL. Şahnalar Köyü köy konağı ihtiyaçları için 3.000 TL. ve köylerin çöplerinin toplanması için 15.000 TL. aktarılması talebi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir