İhaleler yarın

İhaleler yarın

Mudurnu ilçesinde Mudurnu Belediyesine ait  Dükkanlar yarın ihaleye çıkartılarak yeni sahiplerini bulacak.

 YILLARDIR DÜKKANLARDA OTURAN ESNAF NE OLACAK?

Yıllardır Mudurnu Belediyesi dükkanında kiracı olarak oturan vatandaşlar  kendi çalıştırdıkları iş yerlerine ihaleye girerek fiyat artışında bulunup  Dükkanındaki düzenini bozmamak için çaba harcayacak.

 

  İHALEYE  HERKES GİREBİLECEK

Belediye Dükkanlarına ihaleye   vergi levhası olan herkes girebilecek, bununla ilgili olarak Mudurnu Belediyesinden gerekli İhale evrakları almak ve gerekli olan teminatı yatırmak gerekiyor.

 

 ESNAF TEDİRGİN

Belediye Dükkanlarında yıllardır oturan Esnaf  dükkanların ihaleye çıkartılarak açık artırma ile kapışılmasından dolayı Belediyenin kaar ederken Esnafın mağdur olacağını ve bazı Esnafların  işi bırakmak zorunda bile kalabileceğini belirtti.

 

HAVA PARASINDA SONA GELİNDİ

Mudurnu ilçesinde Belediyeye ait Ana merkezdeki Dükkanlara geçtiğimiz  yıllarda  hava parası adı altında Dükkanı devir alan ve veren arasında   çeşitli miktarlarda alınan ücretler ise bu ihale ile son bulacak.

 

İHALE YILI OLARAK  1 VE İKİ YIL DÜŞÜNÜLDÜ

Mudurnu ilçesindeki belediyeye ait iş yerlerindeki kiracılar ile   bir ve iki yıl sözleşme yapılacağı ve  sözleşmenin bitmesi ile birlikte yeniden ihaleye tabii tutulacağı konuşuluyor.

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir