Hızlı Tren’i Mudurnu’da biz durduracağız

ÖZPELİT, Hızlı Tren’i Mudurnu’da biz durduracağız

Ak Parti Mudurnu  Belediye Başkan Aday Adayı Gazeteci Aydın ÖZPELİT  Hızlı tren  projesinde Mudurnu ilçemizde  veya yakın çevrede bir istasyon oluşturulması için çalışma yaptıklarını ifade etti.

Özpelit, Mudurnu ilçe sınırlarından da geçecek olan  Ankara -İstanbul Hızlı Tren Projesinde  Mudurnu ilçesinde  istasyon yapılması için gayretli bir çalışma yürüttüklerini ve konu nun takipçisi olduklarını ifade etti.

HIZLI TRENİ BİZ DURDURACAĞIZ

 

Ak Parti Mudurnu  Belediye Başkan Aday Adayı Aydın ÖZPELİT   Siyasilerimiz,İş adamlarımız ve  birliktelik ile  Mudurnu ilçesinde Hızlı Trenin  istasyon yapılarak bölge halkına hizmet etmenin inşaallah kendilerine nasip olacağını belirtti.

 

www.mudurnuhaber.com

 

 

 

 

 

 

 

“Hızlı Tren’i Mudurnu’da biz durduracağız” için 9 yanıt

  1. yok hacıağabey bunlar boş vaatler senden belediye başkanı olmas.Şaka şaka bi cık belki secilirsin.

    Aydın ÖZPELİT, HER KES ne boş vaatler veriyor, benim vaatlerim onlarınkinin yanın da çocuk oyuncağı kalır. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum. HER ŞEY MUDURNU için, Eğer destek verirde Kamu oyu oluşturup İktidarın desteği ve Halk desteği ile Mudurnu ya İstasyon Yapılırsa, İstanbul’a gidiş biletini ben ısmarlayacağım.

  2. Aklı olan farklı yapıda başkan ister.Siyaset niye böyle anlamam ki ya bi tanesi de demiyor kardeşim ben yapamam bu işi diğerleri gibi sizi kandırmayacağım için oyunuzu bana verin:)

    Aydın ÖZPELİT, Muhsin abi, bak abi zaten ben tek başına yapamam, sizlerin desteği olacak, olmazsa olmaz. Burada kandırma yok ki, bu memleket te zamanın da ne vaatler verildi, evet insanlar kandırılmış olabilir. Fakat ben şu anda Mudurnu’dan Hızlı Tren geçireceğim demiyorum, zaten olan bir Projede Kamu oyu desteği, sizlerin desteği, siyaset ve iktidarın gücü ile Mudurnu’da Hızlı Tren istasyonu yapabiliriz diyorum. Yani destek şart. Ama siz hiç bir şey yapmadan, zaten olmaz derseniz, EVET olmaz , Düzce sınırlarına olur. Zaten yıllardır bizim Mudurnu’daki siyasi kısır çekişmelerden dolayı istememişiz, Düzce’ye göndermişler, istememişiz,Sakarya’ya göndermişler , sürekli biz didişirken Sakarya nın ve Düzce nin ekmeğine yağ sürmüşüz, bizlerde didişmeye devam. Bu kez bari artık uyanalım. Şu bir gerçek, siyasi güçlü bir iktidar var, insanlar güveniyor ve oyları ile destekliyor, ne kadar da şöyle böyle deselerde iktidar partisinin imkanlarından faydalanıyorlar, birtek sıkıntı hem faydalanıyorlar, hem de hizmeti beğenmiyorlar. O da artık, Allah ile Kul arasındaki iş , onada ben karışmam. Teşekkürler. Not: Sen gelmedin, 2 bardak çay 1 Fincan Kahve borcun var, yakında geleceğim borçları tahsilata…

  3. Aydın Bey hayırlı olsun. inşallah projeleriniz gerçekleşir. sizi destekliyoruz.
    saygılarımla.

  4. Mudurnumuza sahip çıkacak, değerlerimizi yaşatacak biri olarak size güveniyoruz.

  5. Şimdiki Belediye Başkanı zaten konu ile ilgili kamuoyu oluşturulması için il genelinde tüm bürokratlara ve siyasilere ulaştırmak üzere bir mektup kaleme almış. Bolu Gazeteleri de yayınlamaya başlamış. Her şey MUDURNU için diyorsunuz ama samimi değilsiniz sanıyorum.

    Cevap; Aydın ÖZPELİT , Murat Toraman kardeşim samimi olup olmadığımı ancak yüz yüze gelip konuşma cesaretini gösterirseniz anlarsınız. Yıllardır kimler Mektup yazıyor, kimler ama mektupta PUL olmadık tan sonra işe yaramaz. Bilesin… Takma isimde iyi yakışmış, bu günlerde siyasi haberlerin altında yorumlarınızı görmek bizleri gururlandırıyor,yorum ve desteklerinizi bekliyoruz. Çünkü siz ne kadar çok yorum yaparsanız bizi o kadar çok desteklemiş olursunuz.

  6. Onune gecip mi durduracaksin :) kollarini iki yana acip :) bununla alakali simdiye kadar bi girisimde bulundun mu onu anlat,birak 20 yil oncesinin “yapacagiz,edecegiz” vaatlerini… gayretli bir calisma yurutuyormussun once adayligin icin calisma yurut,ne calismasi yurutuyosun hangi sifatla :))

    CEVAP; Aydın ÖZPELİT, Merih Mudurnu’da yapılan çalışmaların bazılarını rahatsız ettiğini yakından görüyor ve bunları gördükçe inanki çalışma azmim artıyor. Mudurnu Halkı, siyasi partili büyüklerim,Kamu kurum ve Kuruluşlarının Amir ve Memur desteği ve Mudurnu’ya gönül vermiş, artık Mudurnu’da Fitne Fesat bitsin, yatırım gelsin, icraatlar yapılsın, Mudurnu İktidar nimetlerinden fazlası ile faydalansın diyenlerden destek bekliyoruz. Gönül isterdiki Mahalle aralarındaki birilerinin sözü ile Başında Maske ile camlara taş atan ve atılan Taşlar Camları kırmayınca öfkelenen çocuklar gibi davranmayıp, benim adım şudur, Aydın arkadaşım,kardeşim, abisinin, Ablasının deyip nedir bu vaat gel bi oturup konuşalım demenizi beklerdim. Ama her zaman olduğu gibşi, vur kaç taktiği uyguladığınızdan ve gocunacak bir şeyim olmadığından dolayı yorumunuza cevap yazdım. Eğer ki kendinize güvenip benimle birebir konuşmak isterseniz Aydın ÖZPELİT 0 535 735 91 64—– 7/24 telefonum açıktır. HER ŞEY MUDURNU için… Bu meşakkatli yolculukta sizide aramızda görmek isteriz, her nerede yaşıyor sanız…

    1. O zaman su anda yurutulen calismaya destek ol da gorelim MUDURNI sevdalisi misin yoksa KOLTUK sevdalisi mi? Sen websitene mahlas ile yorum yapma secenegi koymussun bende mahlas kullanip yorum yapiyorum. Koy uyelik sistemi uye olup yazalim o halde.

      Aydın özpelit, Merih, ben ne diyorum , sen ne anlıyorsun. Senin amacın üzüm yemek değil, bağcıyı sopalamak. Koltuk sevdalısı olanları gördük, koltuk sevdalısı olsaydım şimdiye kadar bir yerler bulur otururduk merak etme… Zaten sistemimizde üyelik var. Ama senin derdin üyelik sistemi değil, senin derdin kişisel, onun için bende diyorum ki Merih i bırak ismail misin , Mehmet misin ? gel oturup konuşalım, ama yok ben Mudurnu dan uzaktayım benim işim ortalığı taş atıp karıştırmak diyorsan, o zaman telefon etki kim olduğunu bilelim. 0 535 735 91 64 e-mail: aydinozpelit@mudurnu.com

  7. bu haberi okuyunca aklıma ilk gelen kara tren türküsü aklıma geldi.bizler başkasının gözünün üstünde kaş ararken hızlı trene binenler kendi memleketlerinde inebilmek için kendilerine istasyon yaptırdılar.

    her şeyi ben biliyorum edasıyla kasılıp dolaşan siyasi idare ve temsilcilerimiz yapılan eleştire ve sorulara tahammül edemediler ve böylece geldik bu zamanlara. bizlerin birbirimizin tahammülsüzlüklerine örnekleme yapmadan geçemeyeceğim.

    geçen yıl yapılan bir habere yorum yapmış ve haberle ilgili şahsa bir kaç soru sorduğum da ise bana yaptığı yorumu aynen aktarmak istiyorum.

    bana yapılan yorum aynen şöyle;
    yusuf tanrıkulu arkadaşım sen gebzemi istanbulmu nerdensin mudurnuyu herkesten çok bilirmiş gibi her konuya atlıyosun sen kimin tetikçisisin yazarısın ağababan fikirbaban kim.bana yorumun takdirini sizlere bırakıyorum.

    işte değerli hemşehrilerim hep birileri konuştu bizler ise dinledik.soru sorduğumuzda ise sen anlamazsın,senin anlamadığın şeyler aklın ve yaşın ermez üstünlük egosuyla hep susturulduk.ama ben susmadım.sizler de susmayın

    EĞER BEN MUDURNULUYUM DİYOR İSENİZ MUDURNUNUN GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN ADAYLARI SİZLER BENDEN DAHA BİLİRSİNİZ İŞTE O ZAMAN GELDİ ÇATTI.

    SİZLERDEN ACİZ HANE İSTEDİĞİM SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİNİ VE GÜCÜNÜ SANDIKTA GÖSTERİN!..KAYBEDECEK VE KAYBETTİRİLECEK ZAMAN KALMAMIŞTIR.

    değerli ARKADAŞIM AYDIN senin projeni destekliyorum.yeter ki yapacak irade ve eline geçsin yeter.artık iki dağın arasına sıkışmayıp etrafımızdaki gelişmelere bakalım.

    haydi hayırlısı.geleceği AYDINLIK BİR MUDURNU olması dileğiyle DARICA dan saygı ve selamlarımı sunar hoş ve esen kalınız!..

  8. MUDURNU GÖYNÜK ANKETLETLERİNDE HATA.
    BİR BOLULU OLARAK ÜZÜNTÜ İÇERSİNDEYİM. BOLU AK PARTİ İL BAŞKANLIĞININ YAPTIRDIĞI HALK ANKETİNİN MUDURNUDA ADAYLARIN ALFABETİK OLMAYAN SIRALANMASI VE ANKETÖRLERİN MUDURNU BEL.AK PARTİDEN KAYBETTİREN ESKİ BAŞKANIN İSMİNİN ÖNE SÜRÜLMESİNİN ADİL OLMADIĞINI ORDAKİ DOSTLARIMDAN ÖĞRENDİM.
    GÖYNÜK İLÇEMİZDE İSE BEL ZABITASININ ANKETÖRLERİ YÖNLENDİRDİĞİ DUYUMLARINIBENİ FAZLASIYLA ÜZDÜ. BU ŞARTLARDA GENEL SEÇİMLERDE AK PARTİ 1 MİLLET VEKİLİ ÇIKARABİLİR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir