Hilmi AYAZ Devam dedi

Hilmi AYAZ Devam dedi

Mudurnu  Ziraat Odası Başkanlığını yürüten Hilmi AYAZ  81 delegenin  48 oyunu alarak  Başkanlığa devam dedi.

Mudurnu Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen  seçimlerde  Mudurnu Ziraat Odası delegeleri oy kullandı. Toplam 81 Delegenin bulunduğu seçimlerde  80 delege oy kullandı.

80 Delegenin kullandığı oy sandığından  Hilmi AYAZ ın  Başkanlığında bulunduğu Listeye 48 delege oy verirken  karşı listede Başkanlığını Muzaffer BİLİCİ nin  bulunduğu listeye ise 32 oy çıktı.

HEYECANLI BİR SEÇİM YAŞANDI

Gün boyunca Ziraat odası seçimleri Delegeler ve vatandaşlar tarafından  heyecan ve ilgi ile takip edildi. Ziraat Odası Başkanı Hilmi AYAZ  Delegelere yönelik bir konuşma yaptı. Ardından  diğer başkan adayı Muzaffer BİLİCİ   Delegelere yönelik yaptığı  konuşmasında   Ziraat Odası Başkanı seçilmesi halinde  yapacaklarını delege ile paylaştı.Saat 17.00 yi gösterdiğinde açılan sandıklarda sayım heyecanı vardı, bir ara  Muzaffer BİLİCİ nin  Listesi öne geçti, ilerleyen dakikalarda ise  Hilmi AYAZ ın listesi  fark atarak seçimin sonucunu belirledi.

 

 ÖĞLE MOLASINDA  MEHMET ÖZSARI RAHATSIZLIK GEÇİRDİ

Ziraat Odası seçimlerini takip etmek amacı ile  Belediye Düğün salonunda  bulunan Eski Dolayüz Köyü Muhtarı Mehmet ÖZSARI salonda arkadaşları ile sohbet ederken aniden rahatsızlanarak yığıldı, 112 Acil ekipleri Mehmet ÖZSARI yı  Mudurnu Devlet Hastanesine kaldırarak ilk müdahalenin ardından Bolu ya sevk etti. Özsarı nın  sağlığının iyi olduğu belirtildi.

 

Mehmet ÖZSARI ağabeyimize geçirdiği rahatsızlık nedeni ile geçmiş olsun der Acil şifalar dileriz.

 

www.mudurnuhaber.com

 

 

“Hilmi AYAZ Devam dedi” için 2 yanıt

  1. Yeni donemde neler degisecek ziraar odasi baskanlkigindan ve ilce tarim mudurlugunden aktiviteler bekliyoruz.ziraat odasi baskanligi tohumluk bugday bile getirmiyor ayni sekilde ilce tarim mudurlugude ayni bu sene 7-8 ton bugday getirdi talep var ama niye bukadar az geliyor ben sadece bugdaydan ornek verdim baska seylerde olabilir ha beni soracak olursaniz ben senede 10 donum bugday anca ekerim genel olarak konustum.yani ardik mudurnudaki daire amirleri uyansin mudurnu ve ciftcisi icin biseyler yapsin.

  2. Yönetime gelen ekibi Hilmi abimin şahsında kutluyorum, Rabbim hayırlı görev yapmayı nasip etsin. Bu seçim esnasında rahatsızlanan ve de hala yoğun bakımda tedavisi devam eden değerli büyüğüm Mehmet ÖZSARI (namı diğer Kalorifer Mehmet, Dolayüz Eski Muhtarı) büyüğümüze de Rabbimden şifa dilerim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir