Hedef;Milli takıma sporcu çıkartmak

Hedef;Milli takıma sporcu çıkartmak

Ankara ili Sincan ilçesi  Törekent  Mahallesinde  Sultan Camii altında Mahalle sakinlerinin çocuklarına Spor eğitimi veren   Sedat ÖNDER  (37) hedefim Milli takıma sporcu çıkartmaktır dedi.

Çevre mahallelerden de katılımın olduğunu ifade eden Sedat ÖNDER bazı Aileler benim çocuğum kendini savunabilsin diye, bazıları ise Spor amaçlı çocuklarını gönderiyorlar dedi.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 17.00 ile saat 18.30 arası Alt kuşaklara eğitim verdiğini ifade eden ÖNDER,  Yüksek kuşaklara ise aynı günlerde saat 19.00 ile 20.30 saatleri eğitim verdiklerini ifade etti.

Sincan da Sultan Camii altında TAEKWONDO-BOKS-KİCKBOKS ve MUAYTHAİ sporlarının eğitimini veren Siyah Kuşak 4. Dan Milli Hakem Sedat ÖNDER 1992 yılından bu yana bu sporun içindeyim,  çevremizdeki Aileler bizlere güveniyorlar, bende gençlerin sokaklarda, bilgisayar ve Tv başında zaman kaybetmemeleri için onlara bu spor dallarını sevdirmek için eğitiyorum dedi.  Önder, burada öğretilen Spor türünün bir dövüş  Sporu olarak algılanmaması gerektiğininde altını çizerek  öğrencilerime sürekli şunu söylüyorum, ilk  önce Savunma ve ikna  ,  sabır çok önemli biz burada sabırlı olmayıda öğretiyoruz, Dövüş en son  çare dedi.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir