Hayırlı Bayramlar

Hayırlı Bayramlar

Bir Bayram ve Bir Bayram Gazetesi ile yine sizlerle birlikteyiz. Bayramları bahane ederek sizlere ulaşmak ne güzel bir duygudur. Bu vesile ile sohbet ediyor, sorunlar konuşulup, problemlere çözüm aranıyor.

Mudurnu ilçemizde çözüm aranması gereken ve ivedi olarak çözülmesi gereken bir sürü Problem görünüyor. Ben bu satırları yazıp Bayram gazetemizi hazırlarken, gazetemiz iç sayfalarında da haber yaptığım Mudurnu Trafik Sorunu ile ilgili bir son dakika gelişmesi gördüm ve üzüldüm. Acaba bu gelişme kalıcımıdır, geçicimidir bilinmez.

Mudurnu nun dar sokaklarını dahada daraltmak için bir dizi çalışma yapılarak,  beton ve Ahşap saksılar gözüme çarptı.

Mudurnu Trafiğinin çözümü bence bu olmamalıdır. Eğer Trafik için toptan bir çözüm gerekiyorsa Mudurnu girişini Trafiğe kapatmalı ve insanlar yürüyüş yolları ile ilçeye daha rahat ulaşabileceklerdir. Trafik için çözüm farklı olarak aranmalıdır.

Gelelim başka bir probleme, Mudurnu Dere ıslahı ve dere temizliği, Mudurnu deresi şehrin ortasından geçtiği için sürekli kirlenmektedir. Diğer yandan 5 yıl önce yapılan ve şu anda halen açığa akan Mudurnu deresinin Beşkavak ayağı mutlaka ivedi olarak yapılmalıdır.

Mudurnu’da bir başka konu ise, Mudurnu Turizm veya Sanayi bunlardan birinimi seçecek? yoksa her ikisi birlikte nasıl birlikte yürütülür.

Neyse, Her şey Mudurnu’muz için, olduğunu tekrar söyleyerek, inşallah güzel günlerde hayırlı kazançlar ile mutluluk içersinde her günümüzün Bayram havası içersinde geçmesini temenni ederek,Hayırlı Bayramlar dilerim.

Aydın ÖZPELİT

aydinozpelit@mudurnu.com

Mudurnu Bozoğlu Ticaret Nail-Nail-Mesut BOZOĞLU

“Hayırlı Bayramlar” için 2 yanıt

  1. Aydın bey söylediklerinizde çok haklısınız bayramda safranboluya gittim çok üzüldüm çünkü bizim mudurnumuz çok daha güzel amabiz mudurnumuzu tam manası ile tanıtamıyoruz sizler tanıtıma daha çok zaman zaman ayırırsanız safranboluyu ikiye katlarız selamlar.

    EDİTÖR: Tanıtımlarımıza 1993 yılından bu yana var gücümüz ile devam ediyoruz.Fakat sizlerde bilirsinizki bir elin nesi var iki elin sesi var. Bu işler de bizlerden çok Mudurnu dışında yaşayan sizlere çok iş düşüyor. Mudurnu dışında yaşayanlar Mudurnu merkezdekilere örnek olacak davranışlar sergileyerek MUDURNU tanıtımını yapmalıdır.İnanın biz şahıs ve firma olarak Mudurnu tanıtımını yıllardır gece gündüz yapıyoruz. Ama yeterlimi, tabiiki değil. Neden yetersiz, birlik beraberlik olmadığı için yetersiz kalıyor tanıtımlar. Mudurnu dan sevgi ve salamlar ile.

  2. bayramdan 1 hafta önce benim güzel memleketime gitmek nasip oldu.günlerden cumartesi.cumartesi olması nedeniyle bilindiği üzere o gün pazar kurulmuştu.ama ne pazar!..daracık alana sıkıştırılmış bir pazar.tam eş dostla hasret giderirken bir de ne göreyim benim elbiseler arabaların kaporta ve tamponlarını temizliyor.

    neden bu kentimizin trafiği halledilmiyor akıl sır erdiremiyorum.koskacaman metropol şehirler trafik sorunlarını hallediyor,bizim kentimiz yerinde sayıyor.turist geliyor aracını park edecek yer bulamıyor.

    kentimizi idare eden siyasi ve bürokratlara soruyorum
    -neden topu birbirinize atıyorsunuz?
    -neden bu sorunları halletmek için girişim de bulunmuyorsunuz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir