Halk Eğitim Müdürü neden istifa etti

Halk Eğitim Müdürü neden istifa etti

Mudurnu Halk Eğitim Merkezi nin başarılı ve çalışkan Müdürü  Tuğrul AKALIN ın geçtiğimiz hafta  istifa  mektubunu verdiği bu gün ortaya çıktı.

 NEDEN İSTİFA ETTİ ?

Çeşitli projeler ile kursiyerlerin gözdesi haline gelen  Halk Eğitim Merkezi Müdürü  Mudurnu ilçesinde açtığı ve planladığı kurslar ile bölgede örnek bir Halk Eğitim Müdürü olma yolunda çalışmalarına devam ediyordu.  Mudurnu ilçesindeki Bayan kursiyerlerden gelen yoğun istek üzerine  Bayan Tekstil üzerine bir kurs açılması için çalışmalar yapıyordu. Kursiyerler hazır ve yer teminide hazırdı, Mudurnulu bayanların çarşı merkezinde Belediyenin alt katındaki yerde Makinalar kurulacak ve  kursiyerler öğretici eşliğinde  Hazır giyim Tekstil öğrenip hem kendi ekonomilerine hemde Mudurnu Ekonomisine bir katkı sağlayacaktı.

RAHATSIZLIK VERDİ

Yaptığı çalışmalardan dolayı rahatsızlık veren  ilçe Halk Eğitim Müdürü nün kursiyerlere bulduğu yer  Beşkavaklarda bulunan Cumhuriyet ilköğretim okuluna aktarılması ile birlikte önünün kesildiğini hisseden   Tuğrul AKALIN istifa etti.

Kursiyerlerin ve çevredekilerin yoğun israrı ile  geri  döndürülmeye çalışılan  Mudurnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tuğrul AKALIN ın istifasının geri çekilmediği ve  şu anda 55 günlük izninin kullanmasından sonra başka bir görev ile  devam edeceği  öğrenildi.

 

Mudurnu Halk Eğitim Merkezinde kurs gören Kursiyerler ise yapılan bu davranışın haksızlık olduğunu ifade ederek, böyle çalışkan  bir kişinin sırf Mudurnu’nun ve kursiyerlerin menfaatini gözetmesinden  ve çalışkanlığından dolayı cezalandırılmasının etik olmadığını belirttiler.

 

MUDURNU HABER

www.mudurnuhaber.com

“Halk Eğitim Müdürü neden istifa etti” için 5 yanıt

  1. Mudurnu icin bazi Mudurnu’lulardan daha cok hizmet eden, surekli yeni yeni fikirler ureten, yeni kurslar acan, insanlarimizin ufkunu genisletmeye calisan Tuğrul Hoca… Seninle ugrasanlar kendi egolarinda bogulurlar bir gun. Sen bu ilce icin hep iyiyi, guzeli yapmaya calistin. Senin gibi idarecilere bizim ihtiyacimiz var.

  2. Meyve veren agaci taşladilar başka ne diyebilirim. Tugrul hocamizin gitmesini istemiyoruz.

  3. Gitmekle gitmiş olunmaz,siz yaptıklarınızla her daim hatırlanacaksınız.

  4. Geri dönmeniz için sizi sevenlerin verdiğiniz emekleri görenlerin oluşturduğu dayanışmayı gördünüz ki bu herkese nasip olmaz.Bazen kayıp gibi görünen şeyler, en büyük kazançtır… Mudurnu çok iyi çalışan bir müdürünü kaybetti …

  5. MUDURNU halkına MUDURNU ilçesine nasıl faydalı olabilirim diye çabalayan ve bir sürü kurslar açıp vatandaşlara yardımcı olan müdürümüzü geri istiyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir