Hacı Abdullahlar Konağı yeni işletmecisinde

Mudurnu ilçesinde  Turizm işletmeciliği yapan Osman KARACA daha önce işlettiği Konak tan ayrılarak, işletmeciliğini kendisinin yapacağı Hacı Abdullahlar Konağında hizmete başladı.

Eşi ile birlikte  Hacı Abdullahlar konağında hummalı bir temizlik ve bakım çalışmasının ardından Misafir kabul etmeye başlayan Güleryüzlü ve azimli çift ,Konakta konaklayan Misafirlere kendi evlerinde gibi hissetiriyorlar.

Konak  Sahibi Osman USLUPAT, Genç  Turizimci ve Eşi bu işi en layiki ile yapacaklardır, Mudurnu kazanacak, bizde   Annem ile birlikte  Genç arkadaşlara hayırlı olsuna geldik , çok mutlu olduk dedi.

Osman KARACA, Mudurnu için çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek, dostlarımız sevenlerimiz bizi arayıp buluyorlar, bizim işimiz hizmet etmek, en iyi şekilde hizmet ederek faydalı olmak isteriz dedi.

Osman KARACA, konakta ki bakım çalışmalarının ve çevre düzenlemesinin tamamlandığını ifade ederek, ilerleyen günlerde  farklı değişiklikler daha yapacağız dedi.

Hacı ABDULLAHLAR KONAĞI Osman KARACA ya  05352103229 nolu telefondan ulaşabilirisniz.

Konak rezervasyon Tel: :0374 421 22 84  :421 31 71

www.mudurnuhaber.com

“Hacı Abdullahlar Konağı yeni işletmecisinde” için 9 yanıt

  1. Hayırlı ve bol kazançlar dilerim Karaca çiftine. Mudurnu adına sevindim.

  2. hayırlı olsun allah bol muşteriler nasip etsin sevgili arkadaşim

  3. Allah yar ve yardıcısı olsun.Enerjisini mudurnu için harcayan kardeşime yeni işletme hayırlı olsun diyor,hayırlı kazanclar diliyorum

  4. Osman kardeşimizin işletmeciliğinde başarılı vehayırlı olmasını dilerim. Değerli Osman abime saygı sevgi ve selamlarımı sunarım ve de kıymetli validelerinin ellerinden hürmetle öperim.

  5. Osman bey ve Sevgi Hanım; Canı gönülden hayırlı olsun diyorum. Gruplarda beraber olmak temennisi ile…

  6. Konağımızın ilk açıldığı günlerdeki gibi MUDURNU’nun tanıtımına ve turizmine katkı sağlayacağı ümidiyle yeni işletmeciye başarılar dilerim

  7. Hayırlı Olsun,Allah(cc) hayırlı kazançlar nasip etsin..

  8. Bu değerli yorumları yapan sevgili dostlar ve bu haber vesilesi ile telefondan arayıp başarı temennisinde bulunan sevgili büyüklerim ve arkadaşlarım; öncelikle yanımızda olduğunuzu ifade ettiğiniz için teşekkür ederim. Elimizden geldiği kadar en iyi şekilde Mudurnu’ya hizmet edeceğimizi,Mudurnu’nun tarihi ve güzelliklerini yaşatacağımızı,sosyal değerlerini en güzel şekilde anlatacağımızı ve gönülden bir Mudurnu gönüllüsü olacağımızı ifade etmek isterim.
    Allah nasip etmişse rızkımız bir şekilde olur,etmemişse yapacak bir şey yok…Bu yeni işimizde beni en çok memnun eden Sayın Uslupat ailesinin ve özellikle Seyrancık Mahallesindeki komşularımızın dualarını almış olmak. Verdiğimiz gayret ve cabalar ortadır.
    Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz atasözüyle bizler en güzel şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Biz o samimiyette bulunalımda….
    Bu vesile ile güvenini dualarını esirgemeyen başta Sayın Uslupat ailesi olmak üzere tüm eş dost ve yakınlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim…
    Yakında açılışını yapacağımız konağa hepinizi davet eder saygılar sunarım…
    Osman Karaca ve ailesi

  9. hayırlı olsun haber sayesinde öğrendim umarım herşey gönlünüzce olur allah yar ve yardımcınız olsun…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir