Gazilerden Mudurnu gezisi

Gazilerden Mudurnu gezisi

Bolu Valiliği tarafından yürütülen   “ Gazilerin örnek hayatı” isimli Proje kapsamında Bolu il Merkezindeki 18 Lisede derslere girerek hayatlarını anlattılar.

 Gazilere Valilik tarafından Bolu ve ilçelerini tanıtmak amaçlı bir gezi düzenledi. Mudurnu ilçesinde Tarihi ve Turistlik mekânları Mudurnu Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Nejdet AKAY gezdirerek bilgi verdi. Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camii hakkında verilen bilgi sonrasında, Mudurnu Müzesi gezdirilerek bilgiler verildi.

 

Mudurnu ilçesini tanımaktan çok memnun kaldıklarını ifade eden Gaziler Okan ÖZALP, Hüseyin AYDIN, Muhittin ÖZEL ve Enver YILDIZ  daha geniş bir zamanda ilçenizi  detaylı bir şekilde incelemeye geleceğiz, Mudurnu Tarihi zenginlikleri ile dikkatimizi çekti dediler.

www.mudurnuhaber.com

 

“Gazilerden Mudurnu gezisi” için bir yanıt

  1. tarih kokan benim güzel memleketime gelen GAZİLERİMİZ öncelikle hoş geldiniz.şirin MUDURNUMUN değerli insanları samimiyetle söylüyorum,içinde kesinlikle kinaye aramamanızı istiyorum,çok misafirperverdir.

    bazen farkında olmadan MUDURNUNUN önünde olanlar olsa bile geleneğini ve göreneğini yaşatan ve yaşatacak olan OSMANLI dan bize miras kalmış olan,YÜCE MEVLANIN bizlere hediyesi olan,fakat içinde yaşadığımız değerlerin farkında olmadan günlerimizi ifa ettiğimiz bu güzide şehir insanları gerçekten çok sıcakkanlıdırlar.

    benim bu zamana kadar dışardan gözlemlerime göre misafir olarak gelenler bizlerin sıcakkanlılığımızı ve misafirperverliğimizi söylemekten kendilerini alamazlar.
    -pekala bizler böyle iyi insanlarız,kendi aramızda neden anlaşamıyoruz?
    -geleceğimizin teminatı olan gençlere neden sahip çıkmıyoruz?
    -güçlünün zayıfı ezdiği günümüz modasına neden alet oluyoruz?
    -herkesin vitrin yapmak için sıra beklediği günümüz egosundan ne zaman vazgeçeceğiz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir