Gazi nin Evinde yangınçıktı

Mudurnulu gazi nin evinde yangın çıktı

Kıbrıs Gazisi Sabri KARAARSLAN’a ait iki katlı betonarme evde  sabah erken saatlerde çıkan yangın korkuttu.

Mudurnu  ilçesi  Gürçam köyünde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Sabri Karaaslan’a ait iki katlı betonarme evin çatısında sabah  saat 06.30 civarında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Yangını söndürmek  ve etrafa sıçramamasını önlemek için komşuları Gazi Sabri Karaarslan’a yardım etti, bu esnada Mudurnu İtfaiye ekipleri  yangın mahalline gelerek  Çatıda kalan Sabri KARAASLAN ı indirdi.

ALLAH KORUDU

Her akşam evin yanan kısmında geceyi geçiren Aile  dün gece bir alt katta sabahladı. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte evin üst katından bir dumanın geldiğini fark eden  Sabri KARAARSLAN  evin üst katına çıktığında  çatı katınının tutuştuğunu  gördü.

Karaarslan buradaki yangını söndürme esnasında duman dan etkilendiğini ifade ederek Mudurnu Devlet hastanesine kaldırıldı.Hastanede Kıbrıs Gazisi Karaarslan’ı  Mudurnu Kaymakamı Murat METE ve beraberindeki heyet  geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Gazi , Sabri KARAARSLAN  verilmiş sadakamız varmış, Allah korudu, her gece üst katta yatardık,  eğer orada olsaydık zehirlenebilirdik dedi.

GAZİ ARKADAŞLARI GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Kıbrıs Gazısı Sabri KARAARSLAN ın  evinde çıkan yangını haber alan Gazi arkadaşları Aileleri ile birlikte  Karaarslan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundular.

www.mudurnuhaber.com

 

Mudurnu Haber olarak bizde değerli büyüğümüz Sabri KARAARSLAN ağabeyimize geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz. Kendisine ulaşmak isteyenler  0 532 226 8330 numaralı telefondan ulaşabilirler.

 

“Gazi nin Evinde yangınçıktı” için bir yanıt

  1. Sabri Bey; Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir