Feruz köyündeki Cami inşaatı hızla yükseliyor

Feruz köyündeki Cami inşaatı hızla yükseliyor

Mudurnu ilçesi Feruz Köyünde  Ağustos 2013 te başlatılan  Feruz Köyü Cami inşaatı hızla devam ediyor.

feruzkoyu

ALLAH RAZI OLSUN, ELİMİZ HİÇ BOŞ DÖNMEDİ

Feruz Köyü Cami yaptırma derneği başkanı  Selahattin ŞEN,  köylerinin ihtiyacı olan Cami inşaatı için  Ağustos 2013 ten bu yana destek ve yardımlar ile  Cami inşaatının kabasını bitirmek üzere olduklarını  ifade ederek, Köylülerimizin  ve  hayırsever vatandaşların katkısı ile  Cami inşaatına hızla devam ediyoruz dedi.

 

SIRA GELDİ MİNARE VE ÇATIYA

ŞEN,  Allah razı olsun  yardımlar ve destekler sayesinde hızlı bir şekilde inşaatımız sürüyor, Köyümüzün ihtiyacı olan Cami ve çok amaçlı salon inşaatımızda sıra geldi Çatı ve Minareye, bizlere  yardım ve destekte bulunmak isteyenler direk Köyümüze kadar gelip inşaatımızı yerinde görebilir ve bir Çayımızı içer, isteyende bizlere Maddi olarak katkıda bulunmak isterse Allah herkesten razı olsun dedi.

 

  FERUZ KÖYÜ CAMİ İNŞAATINA DESTEK

Mudurnu FERUZ Köyü Cami Yaptırma Derneği başkanı Selahattin ŞEN tüm izinlerimizi  aldık, makbuz karşılığında yardım  kabul edebiliyoruz, sizlerinde bu hayırlı işte katkınız olmasını istiyorsanız 0543 933 95 01 nolu Telefondan  Başkana ulaşabilirsiniz. Ayrıca Mudurnu Ziraat Bankası  TR16 0001 0000 5765 0911 1650 01 Nolu   Cami Yaptırma ve yaşatma derneği hesabına katkıda bulunabilirsiniz.

www.mudurnuhaber.com

hızırfakı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir