Evet, ADAYIM

Evet, ADAYIM

Bundan kısa bir süre önce “ Bende Aday olabilirim “ başlıklı bir köşe yazmış ve çevremdeki arkadaşlar ve sevenlerimden birçok e-mail ve telefon aldım. Tabiî ki, Mudurnu’da aday olabilirim deyince akıllara hemen Belediye seçimleri geldi, bazılarının sanamı kaldı dediğini duydum, bazı dostlar ise duyar duymaz gelerek, hayırlı olsun maddi ve manevi desteciniziz dedi, bazı dostlar da telefon edip çok doğru bir karar almışsın, Mudurnu’da değiliz ama seçimlerde gelir gece gündüz yanında canla başla çalışırız dedi.

Yerel seçimlere daha neredeyse 1 yıldan fazla zaman var, sağ olun beni o makamlara layık gören veya görmeyen Tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Şimdi ise size nereye aday olduğumu artık açıklama vaktinin geldiğini buradan duyurarak bana maddi ve manevi destek vererek Mudurnu’nun kazanmasında sizlerinde rol almasını ve daha iyi çalışmaların Mudurnu’nun hak ettiğini düşündüğünüzü bildiğimi hatırlatmak isterim.

Bilindiği gibi, hepimiz Topraktan geldik toprağa gideceğiz, hiç kimse ölümsüz değildir, insanlar yaptıkları icraatlar, yenilikler, çalışmaları ve iyilikleri ile öldükten sonra veya görev süresi dolduktan sonra vatandaşlar tarafından anılırlar. İnsanın kendisini iyi veya kötü andırması için bazı çalışmalar yapması gereklidir, bunun içinde ekip çalışması başarı getirir.

 Mudurnu Kızılay Şube Başkanlığına Adayım.

Evet, Mudurnu Kızılay Şube Başkanlığına aday olduğumu ve 17 Şubat 2013 tarihinde yapılacak olan Kongre için açık, açık çalışma yaparak üye ağabeylerim, kardeşlerim ve arkadaşlarım ile karşılıklı konuşarak bilgi alışverişinde bulunuyorum. Amacımız, Mudurnu Kızılay Şube Başkanlığını en iyi şekilde temsil etmek ve örnek çalışmalar yaparak ilçemize ve Bölgemize örnek olmayı hedefliyoruz. Mudurnu ilçesinde Kızılay Üyesi olan değerli arkadaşlarım, birlikte bu çatı altında Mudurnu için gerekli tüm çalışmaları hedefliyoruz.

Kızılay kurumunun sadece Kan bağışı toplamak ile görevli olmadığını birçok sosyal faaliyetlerde yapabileceğini vereceğiniz destek üzerine inşallah birlikte göreceğiz. Allah nasip ederde başarı sağlandığı takdirde, daha önce Belediye Başkanlığı içinde ismimi telaffuz eden büyüklerim, küçüklerim ve arkadaşlarıma da Allah gönlümüze göre versin diye dua etmenizi istiyorum.

Kızılay Başkanlığı konusunda çevremdeki ve Mudurnu da yaşayan kişiler ile sohbet anlarında sorup, üye olup olmadıklarını eğer üye iseler benim ayın 17 sindeki Kongrede aday olduğumu ve destek vermelerini istiyorum.

Asla hedefim ortalığı karıştırmak ve 7 delikten 7 ayrı görünmek değildir, aday olduğumu her kesin bilmesini istememden dolayı bu köşeyi yazarak destek almak istedim. Belki ulaşamadığım ağabeylerim olabilir, kimse bana söylemedi diye kırılmasın, gelin birlikte konuşalım, sonuçta hepimiz Mudurnu menfaatleri için çalışan bireyleriz. Benim amacım daha güzel hizmetler olsun, Mudurnu nun adı değişik yerlerde duyulduğu gibi KIZILAY kurumunda da farklı olarak görünsün istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür eder, selam ve saygılar sunarım.

Aydın ÖZPELİT  www.mudurnuhaber.com

 

“Evet, ADAYIM” için 10 yanıt

  1. Gerçekten doğru düşünülmüş bir karar,kan değişiminin zamanı geldide geçti bile,değişik yüzlerin,ufku geniş insanların bu görevlerde neler verebileceğinin en iyi örneğisiniz bence.Başarılarınızın devamını dilerim.

  2. adaylıgınız hayırlı olsun memlketımıze inşaalah.seçimler yaklaşırken gizli çalışmalar başlamakta doğal olarak bir duyumda ben aktarmak isterim.İstanbul bahçelievler tarım müdürümüz Ali bey aday adaylığı süreci başlatmış cok sevdıgım çalışmalarını begendiğim bir arkadaş memleketımızde değerlendirşlkmesi guzel olacaktır

  3. Oncelikle hayirli olsun degerli abim.. Allah size guzel hizmetler nasip etsin. Hizmetleriniz sahislarin cikarlari icin degil Allahin rizasi dogrultusunda olsun ins. simdiden hayirli olsun abi. Kutsal topraklardan selamlar

  4. Böyle bir kutsal ve onure edecek bir görev için adaylığınız hayırlı olsun değerli kardeşim…

  5. sayın AYDIN BEY sana daha çok belediye başkanlığı adaylığı yakışır derim.neden mi diye sorabilirsin?

    kızılay başkanlığına adaylığın fazla aklım ermez ama bana kalırsa biraz işin kolayına kaçmışsın gibi geldi bana.çünkü ilçemizi eski alışkanlıklarından uzaklaştıracak başkan ve başkanlara ihtiyacımız var.bu sözüm herkes için değil üzerine alınanlar için olacak,sözüm ortaya.maalesef ilçemize başkan olarak seçilenler;koltuk onların esiri olacağına onlar koltuğun esiri oldular.

    geçenlerde ilçemizin kanayan yarası babas kaplıcasının evveliyatını ve geleceğini tartıştığımız benzer iki haber yapıldı.ben de oradaki haberlere yorum yapanlardan birisi olarak rumuzlu ve soyadı olmadan yorum yapanlar tarafından ağır ithamlara uğradığımı ve hatta başkalarının tetikçisi olarak karalama kampanyasının mağduru olduğumu belirtirim.beni susturmak isteyenlere kötü bir haberim olacak!bu ithamlarla benim susmamı bekleyenler daha çok daha çok bekleyecekler.bu itham ve yakıştırmalar beni adeta kamçıladı.doğruları yazarak halkımızı bilgilendirmek için yorumlarıma devam edeceğim.orada makamın esiri olanlar kişilik zaafiyetinde bulunarak beni susturma çabası içine girdiler.bizlerden önce onların halıkımızı bilgilendirmeleri gerekirken nerden çıktı bu haber diyerekten konuşanlar haksız sadece onlar haklı ve onların söylemleri doğruymuş gibi bir hava estirmeye çalıştılar.hatta boluda ki il encümen üyesi olan mudurnulu bir ağabeyimin yakını beni mesaj yoluyla uyarak,duygusal davranıp bana aba altından sopa göstermeye çalıştı.fakat o kardeşim benim ona yazdığım mesajı okuduktan sonra benim düşüncelerimi anladı,sağ olsun saygı gösterdi.ona huzurunuz da gösterdiği anlayışdan dolayı teşekkür ederim.

    bu haberle senin yaptığın yorumun ne alakası var diyebilirsiniz?şöyle anlatayım.bizlere görüntü başkanlığı değil,bizleri anlayacak,fikirlerimiz yanlış da olsa bizleri dinleyecek,sorunları ele alarak ismimiz gibi büyük ve marka olmuş MUDURNU’MUZU temsil edebilecek senin gibi halktan biri olan başkan ve başkanları görmek istememdendir.

    işte o vasıfların çoğu sende mevcut.sana KIZILAY BAŞKANLIĞI adaylığı değil BELEDİYE BAŞKANLIĞI adaylığı yakışır.işin kolayını değil zorunu seçeceğini umarım.eğer yorumumda yanlışım varsa beni uyarır mısın?

  6. Uzaktan da olsa sitenizin takipçisi olarak başlangıçtan beri Mudurnumuzun tanıtımına ve güncel olayları günü gününe bizlere ulaştırmada ki katkılarınızdan dolayı takdirlerimi iletirken, yeni kararınızla güzide kurumumuzda alacağınız görevle yapacağınız yeniden yapılanma ile birlikte kurumlaşmayı sağlayarak kurumun gelirlerini de artırarak daha çok ve verimli hizmet sunacağınıza inanıyorum. Şu andan itibaren adaylığınızın hayırlı olmasını dilerim. Göreve geldiğinizde başarılı olacağınıza inanıyorum. Selamlar..

    Salih KALYONCU/ANKARA

  7. ŞİMDİDEN HAYIRLISI OLSUN AYDIN BEY SENİ DAHA NİCE MEVKİLERDE GÖRMEK İSTERİZ.

  8. HAYIRLI OLSUN.GÖREVİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YAPACAĞINDAN EMİNİM AYDIN ABİ.İNŞAALLAH BAŞKAN OLURSUN.SELAMLAR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir