Düzce li Eğitimciler Mudurnu’ya hayran kaldı

 

Düzce li Eğitimciler Mudurnu’ya hayran kaldı

Düzce den günübirlik bölge Turuna  çıkan Eğitimcilerin ilk durak yeri Mudurnu oldu. Düzce ilinden Mudurnu ilçesine  Onur KAPLAN yönetimindeki araç ile yolculuk yapan  Eğitimciler  Mudurnu ilçesinde  ilk olarak Konakta Kahvaltının ardından  Yıldırım Beyazıt Cami ve Hamamını gezen grup daha sonra  MUKTUDER   Müzesini gezdi.

Mudurnu Bakırcılar Çarşısını gezen grup alışveriş yaptı.

Mudurnu Bakırcılar Çarşısında alışveriş yapan  Eğitimciler Mudurnu çok güzel havası ve suyu ile  tam yaşanacak bir yer dediler. Turu organize eden  Emekli Eğitimci Ruhset GÜRSEL Mudurnu ilçesine daha öncede gelmiştim,  Düzce deki komşularımız ile bir plan yaptık, Günü birlik Mudurnu-Göynük-Taraklı nın gezilecek yerlerini gezip akşam Düzceye evlerimize geri döneceğiz dedi.

 

BURAYA KADAR ÇOK GÜZELDİ AMA 

Düzce ilinden  15 kişilik  bir Eğitimci  günübirlik düzenledikleri gezinin ilk durağı MUDURNU da  Şeyh Ül imran tepesine çıkarak buradaki zatlar ile ilgili bilgi alıp Mudurnu’ya kuş bakışı bakmak için tepeye çıktılar.

Mezar başında edilen dua nın ardından çevreyi gezmek isteyen grup gördüklerine inanamadı. Çevreye saçılan  yemek artıkları, Plastik çöp çeşitlerini gören Eğitimciler biz buna duyarsız kalamayız Fotoğraflarını çekip Belediye ye  e-mail atacağız dediler.

Geziyi organize eden Ruhset GÜRSEL  ben buranın fotoğraflarını çekip mutlaka bu konuyu aktaracağım, insanlar buraya   bu kutsal mekanı ziyarete geliyor, buranın mutlaka belirli zamanlarda temizlenmesi  gerekmezmi dedi.

Gezi dönüşünde misafirlere eşlik eden Mudurnulu REHBER   Mudurnu Belediyesini arayıp Fikret TOKPINAR ile görüşüp   durumu anlattı. Mudurnu Temizlik ekipleri grubun şehre inmesini beklemeden   Şehrimanda temizliğe başladı.

      BURASI HUZUR VERİYOR

Grup daha sonra mezarların bulunduğu yerin yanında   biraz mola vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler ve burası  insana farklı bir huzur veriyor dediler.

 

 MUDURNU YA GELİNİR DE SARAY HELVASI ALINMAZMI

Mudurnu  ilçesinin  adını taşıyan  MUDURNU SARAY HELVASI  Çarşı satış mağazasından  DÜZCE ilindeki sevdiklerine  ikram olarak çeşitli Helva ürünlerini satın alan misafirlere satış reyonu sorumlusu Sabahattin YAŞAR tarafından  Helva ikram edildi.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir