Doğan YILMAZ’A MUTLULUKLAR DİLERİZ

Mudurnu Ziraat Odası Çalışanlarından Doğan YILMAZ kardeşimiz Muhteşem Bir Program ile Dünya evin egirdi.

Neslihan ve Doğan Yılmaz Çifti  Küçük bir Mudurnu Turunun ardından Mudurnu Belediye Düğün Saloununda kıyılan Nikah Töreni,  Pasta kesimi ve takı töreninden sonra gece yarısına kadar  Düğünde eğlence tavan yaptı.

Damadın arkadaşları Doğan YILMAZ ı  oyun pistinden hiç ayırmadılar. Saatlerce eğlence çeşitli müzikler, Dans ve Halay şeklinde devam ederken, gurup Türkiye nin çeşitli yerlerinden  çalınan oyunlar ile  gece yarısına kadar eğlendiler.

 MIHALIÇÇIK  KAYMAKAMI VE EŞİ  ÇİFTLERİ TEBRİK ETTİ

Damat Doğan YILMAZ ın Okul ve Çocukluk arkadaşı , Mıhalıççık Kaymakamı Cüneyt MANİSA ve Eşi Çiftlere  Mutluluklar dileyerek tebrik ettiler.

www.mudurnuhaber.com

 

“Doğan YILMAZ’A MUTLULUKLAR DİLERİZ” için 9 yanıt

  1. ALLAH MESUT ETSİN, BİR YASTIKTA KOCATSIN, EN AZ ÜÇ ÇOCUĞUNUZ OLUR İNŞALLAH

  2. Çok sevdiğim değerli Doğan’ım, kızımız Neslihan’a iyi bak, gönlünü hoş tut, evlendikten sonra sizlere baktığımda ben Neslihan’dan tarafım bunu iyi bil. Allah dirlik düzenlik baki mutluluk nasip etsin. Yüzünüzü bahtınızda hep güldürsün. Mihalıçık (yazılır biz de ise malçık okunur) Kaymakamı olan dostun Cüneyt MANİSA kardeşimizi de ziyaret edip bir çayını içmek nasip olur inşaallah. Allah O’nu da utandırmasın görevinde başarılar nasip etsin.

  3. ALLAH(C.C) mesut bahtiyar etsin. Orada bulunmayı çok istedim ama nasip olmadı. RABB(c.c)im nice güzel günler görmeyi nasip etsin. ALLAH(C.C)’a emanet olun.

  4. bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan ve iyi dileklerini gönderen tüm dostlara teşekkür ediyorum..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir