Doğa Otel de yangın

Doğal Yaşam  Otel de yangın

Sünnet Gölü  kenarında bulunan  Doğal yaşam otel henüz bilinmeyen nedenle alev alev yandı.

 

Yangın saat 15.45 sıralarında, Sünnet Gölü kenarındaki Sünnet Gölü Doğal Yaşam Oteli’nde meydana geldi. Otelin toplantı salonu ve odaların bulunduğu binada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Otelden dumanların yükselmesi üzerine otel çalışanları itfaiyeyi aradı.Göynük ve Mudurnu ‘dan  itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Otelin çatısı kısa sürede tutuşurken, alevler odalara ve toplantı salonuna da hızla  sıçradı. 

GEÇMİŞ OLSUN

Bu gün yaşanan olayda Otelde görev yapan arkadaşlarımızın  herhangi bir yara almadan kurtulmaları ve  Ekiplerin  müdahalesi ile etrafa sıçramadan  kontrol altına alınan yangından dolayı tüm   Sünnet Gölü Doğal Yaşam oteli  Personeline  ve Yönetimine geçmiş olsun  dileklerimizi sunarız.

MUDURNU HABER AİLESİ

www.mudurnuhaber.com

“Doğa Otel de yangın” için bir yanıt

  1. Allah beterinden,benzerinden hepimizi korusun. Başta Türesin ailesine,sevgili meslektaşım arkadaşım Umut Duran beye çalışma arkadaşlarına ve insanımıza büyük geçmiş olsun demek isterim..
    Umut bey başta olmak üzere,çalışma arkadaşlarına, üstün gayret gösterip dün akşam itibariyle oteli, kalorifer dairesini ve zarar gören yerleri toparlayıp hizmete açılmasına katkı sağlayan Mudurnulu Mehmet Ustaya ve Recep Ustaya ve diğer ustalara da bende ayrıca teşekkür etmek isterim… İyi ki etrafımızda böyle insanlar var.
    Bir Daha Allah böyle bir şeyle etrafımızdaki insanları sınamasın.
    Morallerimizi yüksek tutalım,durmak yok hizmete devam diyelim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir