Dışında Belediye LOGOSU içinde BAZ İSTASYONU VAR

Dışında Belediye LOGOSU içinde BAZ İSTASYONU VAR

Mudurnu ilçesi Musalla Mahallesine  kurulan Dev direk görenleri şaşkına çeviriyor.   Mudurnu Hacettepesi Mezarlığına dikilen  dev Direğin dışında Mudurnu Belediyesine ait logo bulunuyor.

Edinilen bilgiye göre  Mezarlığa kurulan direğin  bir GSM şirketi tarafından  Mudurnu Belediyesinden ihale yolu ile aylık 625 tl bedel ile kiralandığı belirtiliyor. Mahalle sakinlerinin tepkisi ile karşılaşılmaması içinde direğin  en üstteki vericilerinin bulunduğu alana Mudurnu Belediyesine ait logoların yapıştırıldığı  ifade edildi.

www.mudurnuhaber.com

“Dışında Belediye LOGOSU içinde BAZ İSTASYONU VAR” için 5 yanıt

  1. Moda bu şimdi, büyük metropollerde de böyle yapılmakta. Göze batmayacak ilan reklam panosu olacak. Gelir elde edilecek.

  2. BOLUDA EVLERİN TEPESİNE DİKİLYOR SAYIN EDİTÖR HERHALDE MEZARDAKİLER BU DURUMDAN ETKİLENMEYECEKTİR…

    EDİTÖR: Sanırım bu kullanıcı sahte isim veya e-mail ile yorum yazmış. Sistemimizin gönderdiği e-mail geri döndü. Lütfen Mudurnu ile ilgili Katkı Sağlamak istiyorsanız kendi isminizi kullanınız. bÖYLESİ Mudurnumuz için daha hayırlı olur.TEŞEKKÜRLER

  3. Bu günümüz şartlarında tüm belediyelerin kullandığı bir sistem ve eğer bu kadar eleştirdiğimiz baz istasyonları olmazsa artık hayati değer taşıdığı su götürmez bir gerçek olan telefonlarımız ve internetimizi nasıl kulllanacağız ?

    İşin ilginci böyle bir haberin halkı galeyana getirmek amacıyla ve sizin gibi bilinçli insanlar sizin gibi teknoloji nimetinden faydalanan insanlar tarafından yapılması üzücü.

    1. EDİTÖR: Aslında mesajlara yanıt vermiyorduk, fakat yazınız üzerine yanıtlamak mecburunda kaldık. Bu işin halkı galayane getirmek ile hiç bir ilgisi yok. Biz haberciyiz ve bize gelen ihbarlar ve söylemler ile sizlere Mudurnu ile ilgili haberleri yansıtırız. Evet teknolojinin nimetini anlıyorum, ama kusura bakmayın teknolojinin nimetinden faydalanmak için Mezarlığın Park alanını kiralamak hiçde hoş olmasa gerek. Ayrıca GSM şirketinin kiraladığı o bölgede hizmetler hali hazırda veriliyor ve ayrıca Mezarlık haricinde başka bir alan kiralanabilirdi, ama bu bölge GSM şirketininde işine geldiği için prosedürde de zorluk çıkmadığı için kiralandı. Baz istasyonuna hayır demiyoruz, gece yarıları BAZ istasyonu montajı yapılmasına ve dışınada LOGO konulması sanki işi gizli kapaklı yapar gibi görülüyor. Ayrıca şimdi aynı bölgeye diğer GSM şirketleride istasyon talebinde bulunacaktır.Şehre yakın bir yerde görüntü kirliliği oluşturacaktır. Daha uygun ve gözü yormayan yerler bulunabilirdi. Benim dediklerime sizde 4 yıl sonra hak vereceksiniz amma velakin iş işten geçmiş olacak. Biz haberciyiz bize akseden bir konuyu mutlaka gündeme getirmemiz gereklidir, görmemezlikten gelemeyiz, işin içinde birde HALK var ise mutlaka onu kamuoyuna duyurmamız gerekir diye düşünüyorum. Ama siz yok ne olursa olsun derseniz siz bilirsiniz.

  4. Sakarya’da Radyo Vericileri dern. var başkan arkadaşımdır, Serdivan’da en yüksek tepeye kendi imkanları ile geniş çok yüksek bir kafes demir direk dikti, (TRT nin verici direğinin yanına) enerji getirdi trafo koydu ve o direkte şimdi yüzlerce verici – aktarıcı var hem TV hem de Radyo kanalları…. O firmaların da cihazlarının bakım ve onarımını da üstlendi yaptığı protokoller ile ve şimdi hayatı o tepede (ESENTEPE) devam ettiriyor, 24 saat orada. Tavuk, ördek, kaz kedi köpek bol. Su sıkıntısını tankerle taşımayla çözmüş. Sera da yapmış. Hem hayatını doğal ortamda sürdürmekte, hem de iyi para kazanmakta.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir