“” Dikkat TAVUK YOK “”

“” Dikkat TAVUK YOK “”

Yeni şehir Logomuz içinde Tavuk simgesi olmaması düşündürücü .Oysa tavuk tüm ülkede Mudurnu muzu tanıtan bir numaralı simgesi.

Tavuk Mudurnu muzun olmazsa olmaz gerçeği dünya Mudurnuyu tavukla tanıdı.Tavuk olmazsa Mudurnu tanıtımı geriler.. Termal , Her yerde olan yeşillik, .tarihi evlerimiz, iğne oyamız bizi kurtarmaz. O gariban tavuk milli marka olmuştur. O Tavuk hafızalara büyük emeklerle yerleştirilmiştir.

Osmanlı’dan beri tavuk ve helvamız Mudurnu’da var olmuştur. Sahip çıkamaz isek kaptırirız başka il ve ilçelere . Senin benim herbir Mudurnulu nun MUDURNU milli markası nda emeği var o halen bizlerin velinimetimiz sahip oldumuz her seyde tavukun hakki var her Mudurnulunun kendi alın teriyle tavuk uretimi var akılları birleştirelim iyi düşünelim.Usule uygun tepki gösterelim .

Bolunun Mudurnu’nun her birimizin velinimet sebebi tavuka karşı .bırakalım siyasi kıskançlıkları masa , şan, şöhreti . Bir gün gercek dogall tavukla tekrar Mudurnu Turkiyede tavukcukugun baskenti olacak Amerikan Vaşington Post Gazetesinin yazdigi gibi.Hersey eskisinden i olcak.

Günümüzde halen Mudurnuya gelen ziyaretçilerin yüzde 90 nin aklinda tavuk için geliyor. Seçilen ve güzel cizilen görsel çizgileri icine tadilat yapilarak anlamı yukselecek tavuk ve helva simgeleri uygulanmalıdır. Yeni şehir Logomuz “Doğal yaşam şehri Mudurnu”ya hayırlı olsun temennisiyle Okurken yorum Yazarken fazla düşünelim .

Herşey “Sevdamız Mudurnu icin”, Yaşasın Mudurnu,Mudurnulular,Mudurnu gönül dostlarımız

Uğur TÜRESİN

www.mudurnuhaber.com

““” Dikkat TAVUK YOK “”” için bir yanıt

  1. Tamamen haklisin mudurnu tavukla tanıtıldı bunun için çok emek sarfedildi mutlaka tavuk olmalıydı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir