DEMOKRAT PARTİ MUDURNU’DA HAYRETTİN ULU DEDİ

DEMOKRAT PARTİ MUDURNU’DA HAYRETTİN ULU DEDİ

Demokrat Parti Mudurnu ilçesinde İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hayrettin ULU yu gösterirken Taşkesti beldesinden 2. Sırada Ali KOCAKAHVECİOĞLU nu İl Genel Meclisi Adayı olarak yerel seçimlere hazırlıkladıklarını duyurdu.

Demokrat Parti İl Başkanı Ruhi ERAT M.K.K Üyesi Cevat YILMAZ İl Teşkilat Başkanı Ali ÖZTÜRK ve İl Eski Başkanı Adem GÜMÜŞ ile birlikte Mudurnu ilçesinde bir dizi çalışmalarda bulundular.

Demokrat Parti İl Başkanı Ruhi ERATA geçtiğimiz Pazar Günü Ankara Ahmet Taner KIŞLALI Spor salonunda yapılan Olağan Kongre nin çok güzel ve kalabalık bir şekilde yapıldığını ifade ederek, Büyük çoşku vardı, Delegelerimizin hepsi gelerek oylarını kullandı, Başkanımız Gültekin UYSAL 2 saat 15 dakika kadar çok heyecanlı bir konuşma yaptı, delegelerin tamamının oyunu almak sureti ile yeniden genel başkan seçildi dedi.

ERATA,Partimiz büyük adımlarla inşaallah iktidara doğru ilerliyor, Genel Başkanımız Genç bir insan, siyaset üzerine eğitim almış, siyaset bilimci, ayrıca Amerika’da siyaset bilimi üzerinde master yapmış, hitabeti,bilgisi ve kültürü ile şu anda mevcut parti genel Başkanlarının hepsinin üzerindedir dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZI HAZIRLIYORUZ

ERATA, Mudurnu Belediye Başkanlığı için henüz kesin bir adaylarının olmadığını ifade ederek, çalışmalarımız devam ediyor dedi. İl Genel Meclisi için ise Hayrettin ULU ve Ali KOCAKAHVECİOĞLU arkadaşlarımız aday seçildiler ve hep birlikte çalışmalara başlayacağız dedi.

 

www.mudurnuhaber.com

 

“DEMOKRAT PARTİ MUDURNU’DA HAYRETTİN ULU DEDİ” için bir yanıt

  1. İl Genel Meclisi için Hayrettin ULU mudurnuya ve köylere hizmet getirir geçmiş dönemlerinide gördük. digerlerinide gördük sadece seçim zamanlarında gördüm

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir