Coşkunyürek Esnaf Duasına Katıldı

Coşkunyürek Esnaf Duasına Katıldı

Partisinin ilçe kongresine katılmak üzere Mudurnu’da bulunan Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, geçmişi 600 yıl öncesine dayanan geleneksel Ahilik Duasında halkla bir araya geldi.

Haber Merkezi – Tek adaylı kongre öncesinde öncesi sabah saatlerinde ilçeye gelen İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek beraberindeki Mudurnu İlçe Başkanı Mehmet Arıkan ve çok sayıda partiliyle birlikte Arasta Çarşısında gerçekleşen Ahilik Duasına katıldı. 2002-2011 yılları arasında 2 dönem milletvekili olarak parlamentoda Bolu halkını temsil eden Yüksel Coşkunyürek’e burada büyük ilgi gösterdi.

İl Başkanı Coşkunyürek’in tek adaylı kongre öncesi temasları bununla da sınırlı kalmadı. Halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen Ahilik Duasının ardından beraberindeki partililerle birlikte ilçe esnafını da ziyaret eden il başkanı, faaliyet gösteren dört kahvehanede ilçe halkıyla bir araya geldi. İlçe sakinleriyle bir süre sohbet eden ve kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan il başkanı, kendisine iletilen talep ve ihtiyaçları not aldı ve gerekli girişimleri yapacağını ifade etti.

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir