CHP DE TOPLU İSTİFA

CHP DE TOPLU İSTİFA

Cumhuriyet Halk Partisi Mudurnu İlçe Başkanı Selçuk RESNE ve beraberindeki 11  parti üyesi görevlerinden toplu olarak istifa etti.

GENEL MERKEZ VE  CHP İL BAŞKANLIĞINA TEPKİ  İÇİN

Cumhuriyet Halk Partisi  Mudurnu  İlçe Başkanı Selçuk RESNE    yönetim üyeleri ve Belediye Meclis   adayları görevlerinden istifa etti.  İstifanın nedeninin ise  Genel Merkez ve İl yönetimine tepki amaçlı yapıldığı belirtiliyor.

 

BELEDİYE BAŞKANI SEÇİMLERİ İÇİN SANDIK İSTENİLDİ

Yaklaşan yerel seçimler için Mudurnu Merkezde    CHP Mudurnu ilçe yönetimi ve  Üyelerinin  Belediye Başkanını seçmek için Oy kullanılması gerektiği ve bunun için ilçede  Sandık konularak  yönetim ve üyeler arasında yoklama yapılması istendi.  CHP il başkanlığı Mudurnu ilçesinde yoklama  yaptırmadığı ve  taraf tuttuğu gerekçesi ile  CHP İlçe Başkanı Selçuk RESNE ve beraberindeki 11 üye görevlerinden istifa etti.

www.mudurnuhaber.com

 

“CHP DE TOPLU İSTİFA” için 7 yanıt

  1. Aydın bey kardeşim. Sana bu haberi kim verdi ise iyi niyetli birisi olmadığı kesin. Benim istifam söz konusu değildir. Benim adıma da kimse böyle bir bildirimde bulunamaz. Kaldı ki istifa tekl taraflı bir işlemdir . İstifa eden kardeşlerim demokratik haklarını kullanmışlarsa onlara da hayırlısı olsun demekten başka bir yorumum olamaz.

  2. Bizler, Parti içindeki dönen dolaplara karşı gelmek için böyle bir yol düşündük. CHP li 5 Belediye Meclis Üyesi Adayımız , İlçe Başkanımız ve 5 Yönetim üyemiz yapılan haksızlıklardan dolayı istifa ettik. Bekleyip, göreceğiz. Haksızlıklara boyun eyemezdik. Madem çok güveniyordunuz, neden sandık koydurtmadınız.

    1. İsmini yazmayan kardeşim, çıktığınız yolda başarılar dilerim.

  3. kol kırılır yen içinde kalır.biz öyle bildik.desteklediğiniz adayınız seçilemedi diye böyle yapıyorsanız çok yanlış.siz allah bilir şimdi chp yide desteklemezsiniz.şimdi çocuk gibi küsme değil birlik olma zamanı.

  4. Böyle chp liler varken chp nin iktidar olabilmesi yada seçimlerde başarılı olması mümkünmü istifa edince haksızlıklar düzeltiliyormu bu istifa edenler çok merak ediyorum seçimde oyunu hangi partiye verecekler ? Mudurnunun diğer ilçelerden neden geri kaldığını gurbete çıktıktan sonra uzaktan haberlerini izleyerek daha iyi anladım mudurnulular varken dışardan düşmana hiç gerek yok onlar birbirlerine yeterler.

  5. Aydın abi haberi sana yanlış vermişler istifa eden sadece 3 kişi

    EDİTÖR: 0535 735 91 64 Telefon et tek tek söyleyeyim isimleri , inanmaz isen Gel dükkana istifa Görüntüleri var. Mudurnu Haber olarak asla biz belgesiz haber yapmayız.

  6. CHP MUDURNU İLÇE BAŞKANLIĞINDAN HALKIMIZA VE PARTİLİLERİMİZE DUYURULUR

    12.12.2013 Tarihi itibarı ile 10 arkadaşımla birlikte parti içinde bulunduğumuz görevlerden ve adaylıklardan çekilmiş bulunmakla birlikte Genel Merkezimizin almış olduğu kararlar doğrultusunda partimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

    Bizler göreve geldiğimiz andan itibaren, parti içinde yaşanan bazı sıkıntıları çözebilmek için büyük çaba gösterdik . Aday belirleme sürecinde parti içinde kırgınlık, dargınlık, bölünme olmaması ve CHP’ye yakışır bir şekilde , demokratik ortamda belediye başkan adayımızı belirlemek için, ön seçim ile, üyelerimize sorulması ve belediye başkan adayımızı üyelerimizin belirlemesi gerektiğini söyledik, ısrar ettik ve bunu savunduk.

    Sizlerin de yakından bildiği gibi, uzun senelerdir bu partiye hizmet veren, hizmetlerinin ötesinde bu partiyi sahiplenen ve hatta sahiplenmenin de ötesinde, tapulu malları gibi kullanan ve onlar olmadan hiç bir şey yapılamayacağını düşünen bazı partili büyüklerimiz,( ki sizler onların kim olduğunu çok iyi biliyorsunuz), bizim seçilmiş irademize ve aldığımız kararlara saygı duymadılar . Duymadıkları gibi onlara sorulmadan, danışılmadan hiçbir karar alınamayacağını, aldığımız bu kararın onların istediği gibi olmadığını ve uygulanamayacağını söylediler. Bizler ısrarla ve büyük bir onurla aldığımız kararı savundukça, bizleri baskı altında tutmaya ve yıpratmaya başladılar. İl başkanı ve il yönetimi ile karşı karşıya getirdiler. Hatta taraf yaptılar. Genel merkeze atama yaptırdılar.

    Allah aşkına söylermisiniz, belediye başkan adayımızı, partiyi yıllarca hegomenyalarını kurarak istediği gibi yöneten ve yönlendiren insanların yerine, çoğulcu bir katılımla, partili üyelerimizin belirlemesinde ne sakınca olabilir? Bu çok daha demokratik olmaz mı? Üstelik bütün bu kararlar, sizlerin istediği gibi olacaksa bizlere ne gerek var? Adama sormazlar mı ” siz CHP’yi mi, yoksa bu insanları mı temsil ediyorsunuz?” diye. Sonra, sıra gençlere, bizlere ne zaman gelecek?. Artık gençler de doğup, büyüdükleri yerlerde söz sahibi olmak istiyorlar.

    Bizler Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisini en iyi şekilde ve şartlarda temsil ederek , herkesin düşünce ve fikirlerini söyleyip , savunabileceği bir ortamda, halkı soyutlayarak değil kucaklayarak ve paylaşarak hizmet etmek istiyoruz. Bundan ötürüdür ki, ben ve arkadaşlarım, bizler için çok kutsal olan bir vazifeden, maalesef ve istemeyerek, Onurlu, Şerefli, Haysiyetli dik duruşumuzu muhafaza etmek ve mevcut belediye başkanımız Sayın Mehmet İnegöl’ün seçimlere daha rahat ve problemsiz hazırlanıp, seçimlerde bizleri en iyi şekilde temsil edip başarılı olabilmesi için, görevlerimizden ve adaylıklarımızdan istifa ediyoruz.

    Hakkınızı helal ediniz

    Kamuoyuna duyurulur…

    Selçuk İlyas RESNE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir