Enver ÖZKUL VEFAT ETTİ

Çatıdan düşen kişi vefat etti

Edinilen bilgiye göre Mudurnu ilçesi Çavuşderesi Cinler Mahallesinde  aniden fenalaşan Enver ÖZKUL , Mudurnu ilçe hastanesine oradan da Bolu ya sevk edildi.

vefat

Bolu da yapılan tüm Müdahalelere rağmen Enver ÖZKUL un   Geçirdiği Beyin kanaması sonucu  hayatını kaybetiği  belirtildi.

 

ÖZKUL, Köyün çok sevilen  simalarındandı. Enver ÖZKUL için 10 Mayıs 2014 Cumartesi günü  Çavuşderesi Cinler Mahallesinde  Kılınan İkindi ve Cenaze namazı sonrasında Cinler Köyü  Mezarlığında toprağa verildi.

Enver ÖZKUL un Cenazesine çevre  Köylerden ve Bolu,Gebze,İstanbul gibi şehirlerden  vatandaşların gelmesi dikkat çekti.

Cenaze namazını kıldıran Bolu lu imam  ben Enver Abi yi her hafta Bolu da görürdüm ve sorardım, hayırdır bir Problemimi var, yardımcı olabilirmiyim diye, oda bana her sorduğumda filancanın hastası var, fişmancaya geçmiş olsuna geldim derdi, demekki  Enver bey’in  yokladığı hastaalr ve hasta yakınları onu son yolculuğunda  yalnız bırakmamış dedi.

 

Hocanın bu sözleri üzerine duygulu anlar yaşandı, Cemaatten Helallık istendi. Köylüler Köyümüzde hiç bu kadar Cenaze Cemaati olmamıştı, Allah taksiratını affetsin dediler. Enver ÖZKUL için  Çavuşderesi Cinler Mahallesi Camiinde Yatsı namazı sonrasında   program düzenlenerek Kuranı Kerim okutuldu.

Merhuma Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

 

MUDURNU HABER AYDIN ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

“Enver ÖZKUL VEFAT ETTİ” için 2 yanıt

  1. Saygıdeğer abime Rabbim den rahmet kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun İnşallah.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir