Burj El Babas şekilleniyor

Burj El Babas şekilleniyor

Mudurnu ilçesi  Dolayüz köyü sınırları içerisinde    bu yıl  inşaatlara başlanan BURJ EL BABAS   projesi şekillenmeye başladı.

 

 

Mudurnu 2.TOKİ Konutlarına 500 metre mesafede başlayan Proje hızla devam ediyor.

Proje  bitiminde MUDURNU ilçesi yeni Komşuları ile tanışacak.  Projenin yapımını üstlenen SAROT TERMAL tesisleri  Mudurnu İlçesindeki Burj El Babas   Projesi için  Arap ülkelerinde satış ofisleri açtı.

MUDURNU’DA ARAP BAHARIMI YAŞANACAK ?

Mudurnu ilçe sınırları içerisinde devam eden BURJ EL BABAS Projesinde  2000 den fazla villanın yapılacağı ve bununla birlikte İlçede Bir ARAP BAHARI yaşanacağı belirtilirken ilçe sakinlerinin bazıları ise  bu proje bizim için  iş kapısı olur fakat  ilçe bozulur dediler.

 

www.mudurnuhaber.com

“Burj El Babas şekilleniyor” için 4 yanıt

  1. Nasıl iş kapısı olacak hala anlamış değilim.700 e razı gelip de boluda iş bulamayana rastlamadım.Yine 700 e çalıştıracklar sil süpür işlerinde türke ahım şahım ne karı olacak ki dededen kalma toprağı satmaktan başka?

    1. Aynen onu goreekler.7.5 lira mudurnuda !
      Her zaman mudurnlulara yabancilar iyi oldu.zaman her seyi gosterecek,tabii gec olacak !

  2. Bu tesisler tam kapasite çalışırsa yani sürekli müşteri gelir gider ise, 3 vardiya tam kapasite personel çalıştığında haliyle hareket olacak memleketime giren çıkan artacak zannımca.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir