Bu yola, can almadan çare bulunmalı

Bu yola, can almadan çare bulunmalı

 

Mudurnu Belediyesi tarafından  Demirciler çarşısı  giriş ve çıkışı  geçtiğimiz yıl dubalar ile kapatılmıştı. Esnafların tepki göstermesi üzerine   Büyükcami arkasındaki giriş Dubaları kaldırıldı.

Demirciler çarşısı  esnafı için giriş açılırken çıkış  kapalı olduğu için araçlar çarşı içerisine geri geri girmek zorunda kalıyor.

 

GEÇTİĞİMİZ YIL AYNI  SOKAKTA YİNE ARAÇ VURMUŞTU

Geçtiğimiz yıl  Demirciler çarşısında yolun trafiğe kapalı olduğunu düşünen  yaşlı kişiye geri geri, sokaktan çıkmak isteyen bir araç vurmuş ve  vatandaş  ayaklarından yaralanmış ve kırıklar için 4 ay tedavi görmüştü.   Bu gün ikindi namazı dönüşü orta çarşıdan  geçen ve yeni tedavisi biten şahısa   aynı çarşıda geri geri  Esnaflara ürün indirmek için gelen  Toptancı Kamyonu vurdu. Olaya çevreden yetişen  vatandaşlar müdahale etti. Geri geri çarşıya girmek isteyen Kamyon şoförü  ikazlar üzerine anında aracı durdurdu. Kamyonun  hafif vurması ile yere  düşen   vatandaşa çevreden yetişenler yardım etti.

Vatandaş kazadan yara almadan kurtuldu.   Çevreden  gelen  vatandaşlar,  sokakta yaşanan bu olaylar sonucunda  ilerleyen günlerde  herhangi bir can kaybı yaşanmaması için yetkililerin mutlaka bir çalışma yapılması gerektiğini ifade ettiler.

 

www.mudurnuhaber.com

“Bu yola, can almadan çare bulunmalı” için bir yanıt

  1. Demirciler çarşısı; artık girişimi çıkışımı kapalı.Kapalı ise tamamen kapalı olur,açıksa açık olur.Herhalde uygulama Mudurnu için özel.Zira başka bir yerde bunun bir örneğini daha göremezsiniz.Belediye caddesi de aynı.Esasen şaşmamak lazım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir