BU TOPRAĞIN ADAMI ve SEÇİMLERİN SEÇİMİ

BU TOPRAĞIN ADAMI ve SEÇİMLERİN SEÇİMİ

 

Önümüzdeki pazar milletvekillerimizi belirleyeceğiz. Vekillerimizi haklarımızı savunmak Bolumuzu hizmet ve temsil etmek üzere Ankara ya T.B.M.M ne göndereceğiz.

Bolu ilimizi oy miktarı ve dağılımına göre 3 milletvekili temsil edecek. Başbakanımız Prof. Ahmet Davutoğlu Bolu mitingi konuşmasını AK Parti Bolu dan 3 milletvekili çıkarttığında 4. Milletvekilinizde şahsım olacaktır demiştir. AK partisinin seçim çalışmalarına ve seçmenlere destek mesaj vermiştir.Hiçbir il mitinginde kullanmadığı Bolu iline karşı özel ilgisini sevgisini beyan etmişlerdir.

Bolu yu hep birlikte yöneteceğiz diyen Ak parti 3.sıra adaylarımızdan Göynüklü Mehmet Emin Güz bey 2007/2009 yılları arasında Bolu Ak parti il başkanlığı görevini almış, 20 yıldır Bolu da serbest Avukatlık mesleği yaparak mağdurun fakirin babası olmuş, Kamu ve Muhtarlarımızla ,Sivil Toplum kuruluşlarımızla birlikte Bolunun çevre koruma, yenilenebilir enerji ve ilçe köy alt yapı hizmetleri çalışmalarında bulunduğunu biliyoruz.

Dereler bölgesinin tüm ilçe ve köylerimizin kendisine yakıştırdığı güzel sloganı hak eden “ BU TOPRAĞIN ADAMI “ Sayın Mehmet Emin Güz siyasi ideoloji gütmeden bütün siyasi kesimleri kucaklayacı rolü olduğunu, her an mazlumun mağdurun yanında olduğunu hiçbir zaman siyasi yaklaşımlarda bulunmadığını bulunmayacağını söylüyor.

Bolumuz köylerimiz ilçelerimiz iç içe birbirine yakındır akrabadır, tüm sorunlarımızı birlikte karar vererek çözeceğiz başarıları paylaşacağını tahüt ediyor.Muhtarlarımızla ,Sivil Toplum kuruluşlarımızla 3 ayda bir toplanıp ihtiyaçların takibini yapacağız ,hemşehrilerimiz yetki verdiğinde öncelikle çevresel koruma yatırımları, Bolunun uygun ilçesine büyükbaş hayvancılığımızın gelişimi, üretici çiftçimizin daha fazla kazancı ve istihdam için ET ve SÜT kurumu kombinasının kurulmasına, hızlı tren istasyonunun dereler bölgesinde durak oluşturulmasına,Tavukçuluk sektörü sorunlarından ihracatında fon desteği çıkartılmasına,ilçelerimizin gençliği için spor salonları yüzme havuzları komplekslerinin tamamlanmasına,her ilçemizin eğitim göçü sorununun okullar yaparak çözülmesine,her ilçemize Turizm yatırımlarının gelmesine çalışacağını beyan ediyor. Siyasi partilerimiz mitinglerinde genel başkanları ve milletvekili adaylarıyla parti programlarını ve kendilerini tanıtarak, halka hizmet kutsal görev için yetki istemektedirler .

 

Örf geleneklerimize göre kırgınlık, dargınlık olmadan birlik bütünlük içinde seçmene ulaşmaktadırlar. Tüm vekil adaylarımız Bolumuzu bizleri temsile hak eden şahsiyetlerdir. Söz ve yetki seçmenimizde. Bu günün seçmeni siyasi tarihimizi,dünü bugünü, geleceği analiz ederek kararını verecektir ve çoğunluğun iradesi meclise yansıyacaktır. Bolu ili tavukçuluk ,büyükbaş hayvancılık,tarımda ve sanayide,yerel geleneksel tüm üretimlerde örnek konumda marka şehirdir, Coğrafik konumu yer altı yerüstü zenginlikleri ile,doğal güzellikleri ve Anadolu kültürel insani özellikleriyle Bolu tabiatın kalbi durumdadır. Bu zenginliklerimizi güzelliklerimizi hak hukuk içinde geleneklerimize göre korumak her birimizin görevidir. Değerlerimizi ekonomiye kazandırmak, halkın paylaşacağı hizmetleri yapmak, ilimiz ekonomisini ilgilendiren kazançları sağlamak, seçilmişlerimizin vasıtasıyla olacaktır.

İlçelerimizde, köylerimizde halkımızın yatırım projelerine özellikle turizmimiz ve üretimlerimizde maliyeti etkileyen pazar rekabetimiz için nakliye avantajı önemiyle havalimanımıza,kara yolu ,tren yolu,doğal gaz gibi büyük yatırım gerektiren alt yapı hizmetlerine ihtiyacımız vardır.

Bu yatırımlarımızda seçeceğimiz vekillerimizin çalışmaları ile gerçekleşcektir. Büyük yatırım hizmetleri ilimizde başlatılmıştır siyasi istikrar devam ettiğinde, şehirlerden ilçelerimize köylerimize göç tersine başlayacak çağdaş refah seviyesine ilimiz ilçelerimiz ,köylerimiz tümüyle ulaşacaktır. Değerli dostlar Ak parti hükümeti ülkemizi yurt dışı ulusal politikalarıyla mazlum halkların yanında olmuştur.

Vatandaşımız her şeyin bilincindedir.Çağımız teknoloji ve iletişim çağıdır. Dünya değişim içindedir etrafımız komşularımız sıkıntıda savaş halindedir Avrupa da birçok ülkede ekonomik krizler devam etmektedir. Ülkemiz tekrar siyasi istikrarla güçlendiğinde Suriye , Filistin,Mısır,Libya,Irak,Ukrayna komşularımızın demokratikleşmesinde ekonomik işbirliğinde büyük katkılarımız olacak ekonomimiz daha da güçlenecektir. 2002 yılından bu yana mali disiplini uygulanmış, ihracatımız artmış kişi başına düşen gelirimiz yükselmiştir.

Kira öder gibi konut sahibi olunmuş, cuzi taksitlerle otomobil sahibi olumuştur. Devlet her alanda çiftcisine, yaşlısına gencine hastasına duluna destek vermektedir. Orduda dışa ihtiyacımız azalmış kendi tankımızı ,tüfeğimizi ,helikopterimizi,teknolojik gemilerimizi,insansız hava araçlarını üreten dışa satan hale gelinmiştir.Ülkenin yapısal altyapısını tamamlayan,üretimleri destekleyen iktidar her alanda kontrollü üretim destek seferberliğine başlayarak ucuzluk, işsizlik sorunu bitirilecek ihracatımızı daha da büyültecektir.İşçinin emeklinin ,dar gelirlinin asgari geçim ücretleri de artacaktır.Hedef 2023 vizyonuyla ekonomisi güçlü 10 ülke arasına girmektir.Bu yeni büyük Türkiye dir.

Ulu önderimiz Atatürkün başlattığı eğitim,ulaşım,sanayi,tarım, sağlık, şehirleşme reformlarını tamamlayan Ak parti iktidarı insani değerler hizmetleriyle halkın desteğini almış iktidarını sürdürmüştür.İktidarı ayakta tutan halk desteği gücü ve ekonomik güçtür.Ülkemiz dünyada yaşanan krizlere dirençlidir asgari zararla geçmektedir.Geçmişteki koalisyon askeri vesayet yönetimlerinin sıkıntılarını yaşadık biliyoruz. Halkımız çalışan hizmet veren Ak partiyi tekrar iktidara getirecektir. Önümüzdeki dönemde kendi gelenek kültürümüze uygun başkanlık sistemiyle koalisyonlar tarihe karışacak hizmet yarışını halkın tercihiyle sağ iktidarlar sol iktidarlar yapacaklardır. İktidarın büyük çalışması demokratik açılımla terör sorununun çözümünün sonuna gelmiştir.

 

İnsani Anadolu kültürü yaklaşımı Milli birlik kardeşlik içinde tek bayrak tek devlet altında Büyük Yeni Türkiye 2023 yılında örnek ileri demokrasisiyle dünya devletleri komşularımız arasında öncü örnek rolünü alacaktır. Bolumuz siyaseten şanslı illerdendir. Bolunun başbakanımız ile,il başkanımız Yüksel Coşkunyürek bey ile, Gümrük ve Ticaret bakan yardımcımız Fatih Metin bey,Gençlik ve spor bakan yardımcısı Metin Yılmaz bey ile 7 vekilimiz vardır. Bu gerçektir siyasi menfaatlerimiz gereği bozulmamalıdır. Bolu Ankara da güçlüdür.

 

Bu genel seçim geleceğimizin kararının seçimidir. SEÇİMLERİN SEÇİMİDİR. Halkımızın siyasi tecrübesi yüksektir. Gerçekler ortadadır, Bolulu oyunun kıymetini hizmetin nerden geleceğini bilir, kendi kendisinin efendisidir. Pazar günü halkımızın iradesi sandığa yansıyacaktır. Milli iradenin tam teşekkülü için, lider Türkiye Büyük Bolu için bu seçim önemlidir SEÇİMLERİN SEÇİMİ dir. Bu bilinçle genel seçimlerin ülkemize insanlığa hayırlara vesile olmasını saygımla diliyorum.

Uğur Türesin

www.mudurnuhaber.com

MUDURNU HABER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir