BOLU ŞENLİKLERİ BU YIL SEBEN’DE

BOLU ŞENLİKLERİ BU YIL SEBEN’DE

İstanbul Bolu ili ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma ve Yardımlaşma  Derneği tarafından her yıl  geleneksel olarak yapılan  Bolu Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Şenlikleri bu yıl  farklı olarak yapılacak.

 

Dernek Başkanı Turgut GÜLEN her yıl yapılan şenlikleri  İstanbul da yaptıklarını ifade ederek bu yıldan itibaren Şenlikler Bolu ili ilçelerinde yapılacak , ilk olarakta bize Ev sahipliğini SEBEN  üstlendi dedi.   Turgut GÜLEN  şenlikler esnasında yapılacak kura ile bir dahaki yıl Bolu nun hangi ilçesinde  şenliklerin devam edeceği çekiliş ile belirlenecek dedi.

 

Gülen, amaçlarının Bolu nun  Kültürel anlamda  çok zengin bir il ve ilçelerinden oluştuğunu ifade ederek birbirinden  güzel ve tanıtılması gerekli ilçelerimizi Derneğimizin faaliyetleri ile tanıtacağız dedi.

 

              ŞENLİKLERDE  MÜZİK ZİYAFETİ  YAŞANACAK

Dernek Başkanı Turgut GÜLEN şenliklerde Müzik ziyafeti yaşanacağının altını çizerek şu anda  bizimle birlikte olacak arkadaşlarımız Ramazan ÇELİK,Taner DOĞANÖZ ve Tokatlı Aslı ŞAHİN, diğer sanatçı arkadaşlarımız ilede görüşmelerimiz devam ediyor dedi.

www.mudurnuhaber.com

 

4. BOLU KÜLTÜR’ÜNÜ TANITMA VE YAŞATMA ŞENLİKLERİ

Bolu İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Tarafından Geleneksel olarak Düzenlenen. Bolu Kültür’ünü Tanıtma ve Yaşatma Şenlikleri Bolu ilimizin Güzide İlçelerinden Seben Belediyesinin katkılarıyla yapılacaktır. Bu Etkinlik’te Bize sponsor olarak destek vermek isteyen iş adamlarımıza ve firmalar içim Afişimize reklam Alımları başlamıştır. 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

DERNEK BAŞKANI
TURGUT GÜLEN 
TE : 0531 429 28 39

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir