Bolu Kıbrıscık’ta Ehl-i Beyt Paneli

Bolu Kıbrıscık’ta Ehl-i Beyt’e karşı türetilen İslam Dünyasını kuşatan akımlar ve fitneler deşifre edildi.

Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen paneller halkımızın yoğun ilgisi ve iştirakiyle gerçekleşiyor. Konferanslara olan ilgi, konusu ve içeriği bakımından milletimizin tüm gerçekleri öğrenmeye olan ihtiyacını da göstermiş oluyor. Panele, Yeni Mesaj Gazetesi Yazarlarından Mustafa Yağcı, Suat Hayri Sapmaz, İsmail İnceayan konuşmacı olarak katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal marşının ardından, Yeni Mesaj Gazetesi Bolu İl temsilciliği adına açılış konuşmasını Mesut Dikici, Dünyaya Yön veren lider, hayatını birlik ve beraberliğe adayan Prof. Dr. Haydar Baş beyin geçmişten günümüze kadar ömrü boyunca yaptığı çalışmalarının, yazmış olduğu 40’ı aşkın eserlerinin, kendisinin katılmış olduğu yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen tüm sempozyumlarda, geleceğe ışık tutan tespitlerinin ve görüşlerinin Milletimiz ve Ülkemiz açısından sonuçlarını, anlam ve önemini anlattı. Yapılan bu gün ki panellerle de İslam dünyasını kuşatan fitneleri birer birer deşifre edeceklerini dile getirdi. İnsanlığın kurtuluşu Nuh’un Gemisi olan Ehl-i Beyti tanımamıza ve doğru anlamamıza vesile olan Prof. Dr. Haydar Baş bey’e şükranlarını sundu. Dikici, Arz-ı mevut inancının BOP eksenli tüm faaliyetlerin, birlik beraberliğimizi, Toprak bütünlüğümüzü bozacak Ülkemiz üzerindeki hesapları, günümüzde ülkemiz ve orta doğuda yaşananlarla ilgili olarak kısa bir değerlendirme konuşması yaptıktan sonra panel de konuşmacılar slayt gösterileriyle sunumlarını yaptılar.

Konuşmacıların sunumları salona gelen misafirlerce ilgi ile izlendi. 3.5 saat süren paneli Mesut Dikici yönetti. Dikici, konuşmacıların öz geçmişlerini ayrı ayrı okuduktan sonra ilk konuşmacı olarak Suat Hayri Sapmaz beyi kürsüye davet etti.

Ehl-i Beyt ile dirilmemiz gerekiyor. Yeni Mesaj Gazetesi yazarlarından Suat H. Sapmaz; Dinler arası Diyalog, Medeniyetler Arası İttifak projelerinin Ülkemiz ve Milletimiz üzerindeki yıkıcı etkilerini slayt gösterisi eşliğinde delilleri ile birlikte anlattı.

Gazeteci Yazar İsmail İnceayan, Yahudi – Hristiyan entrikalarının, Ülkemiz üzerindeki uzantılarının Dini ve Tarihi Arka planında Ehl-i Beyt’e karşı bidat akımlar, Nakşibendilik konulu sunumunu slayt gösterisi eşliğinde kaynakları ile tek tek ortaya koydu. Atatürk’ün Seyyit olduğunu, Soyunun Ehl-i Beyte dayandığını belgeleriyle Kıbrıscıklılara slayt olarak anlattıktan sonra İnceayan, Tevhidin Merkezi Ehl-i Beyt konulu sunumunu yaparak. Ehl-i Beyt’i ayetler hadisler ışığında anlattı.İslam kılıfı ile Müslüman toplumların içine virüs gibi giren akımların, panzehirinin Ehl-i Beyt olduğu, kaynaklarıyla ortaya kondu.

 

Gazeteci Yazar Mustafa Yağcı ise, Milli Ekonomi Modeli sunumunu yaparak, Dünyaya yön veren lider Prof. Dr. Haydar Baş beye ait ekonomi modelinin dünyanın tek modeli haline geldiğini 150 aşkın ülkede uygulandığını. Haydar Baş Beyi dinleyen Rusya’nın, Milli ekonomi modelini uygulayarak nasıl dünya lideri olduğunu anlattı.


Yağcı, Modelin sosyal Hayata İnsan hayatına yansımalarını birer birer anlattı. Sunumunun ayrıntılarına girerek Kapitalizmim kalesi Amerika’nın Dolarla nasıl dünyayı sömürdüğünü dikkat çekici bir örnekle anlattı. Kapitalizmi çöpe atan modelde ekonomilerde sürekli büyüme, gelir dağılımında adaletin tamamen sağlandığı, İnsan Merkezli, Dünyada tek tüketim yanlı analize sahip paraya getirdiği yeni bir tanımla tüm insanlığın umudu olduğunu dile getirerek, Geçmiş Yıllarda, Vatandaşlık maaşının 500 TL, ev hanımlarına 1000TL, çocuklara 250 TL, Asgari Ücretin 4000 TL, 100 bin Tl’ nin altındaki tüm vatandaşlarımızdan vergi alınmayacağını, Tarım kesimine daha ürününü ekmeden faizsiz avansların dağıtılacağı ve ürünlerine alım garantisi verileceğini, İşletmelere proje faizsiz, uzun vadeli devlet eliyle kredi verileceğini, Madenlerimizin, yer altı ve yer üstü tüm zenginliklerimizin Devlet millet ortaklığı ile işleteceklerini beyan eden, buna benzer bir çok projeyi Prof. Dr. Haydar Baş beyin imzasını taşıyan Noter tasdikli taahhütnamelerin halkımıza dağıtıldığından bahsetti.

Bu günlerde ise artık İnsanlığı sömüren Kapitalizme karşı, liberalizme karşı, Serbest Piyasa Ekonomisine karşı Dünyada BRİCS ülkeleri dahil dünyada 150’yi aşkın ülkede uygulanan yeni ekonomik sistem olan ‘ Milli Ekonomi Modeli’ yani Dünya İktisat literatüründeki bir diğer adıyla ‘’HAYDARİZM’’ bloğunun oluştuğunu, MEM’in dünyayı sardığını örneklerle anlattı.
Yağcı, Türkiye’deki Maden rezervlerine ve işletmelerine değindi. Madenlerimizin Yabancılara ve şirketlerine nasıl peşkeş çekildiğine dikkatleri çekerek, Milli Ekonomi Modeli’nin sahibi Prof. Dr. Haydar Baş Beye şükranlarını sundu.

 

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir