Bİ DÜŞÜN !… DEDİ İLGİ ODAĞI HALİNE GELDİ

Bİ DÜŞÜN !… DEDİ İLGİ ODAĞI HALİNE GELDİ

Mudurnu  ilçesinde  ” Bİ DÜŞÜN !…” slogan ı ile  Muhtarlık  için seçim çalışmalarına başlayan  Mustafa AKSAN  Mudurnu İlçesinde ilgi odağı haline geldi.

bidüşün

Vatandaşlar  Muhtar Adayı Mustafa AKSAN ı Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU na benzerliği ile, acaba ne demek istiyor, bu slogan da neyin nesi diye birbirlerine soramadan edemiyor.

 

Mustafa AKSAN ben köyüme yıllardır  hizmet veriyorum,  onun için  ” Bİ DÜŞÜN!…” dedim, dedi.

www.mudurnuhaber.com

 

“Bİ DÜŞÜN !… DEDİ İLGİ ODAĞI HALİNE GELDİ” için 2 yanıt

  1. Anlaşılan oki milletin zihni bulanmış ben sadece bir kaç cümle ile zihni bulananlara açıklık getirmek istiyorum kimse bişey düşünmesin düşünecek bişey veya bir birim varsa il özel idaresi kimilerinin köyüne ulaşımı içme suyu yokken bu adam vasıtası ile çamurluk köyünde otoban yaptırdı ACABA BU OTOBANI KİM KULLANIYOR? ÇOK DÜŞÜNENLER VARSA ÖZEL İDARE YÖNETİMİNE SORSUNLAR BU OTOBAN NEYİN NESİ YADA BU ADAM BU İŞE NEDEN VESİLE OLMUŞ UMARIM HİZMET ETMEK ADINADIR NEKADAR ACİZ Bİ TOPLUMUZZZZ BANA NE ADAM SENDECİLİK ÇOK YAZIKK

  2. Hakkaten bı duşun Memet abı..(Nufus adı mustafa dır ama bız Mehmet bılırız..Çamırlıklı memet)Kim kazanır? Kim üretir? Kim yer? Kim çalar?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir