BAYRAM DA SAROT TERMAL DOLDU TAŞTI

BAYRAM DA SAROT TERMAL DOLDU TAŞTI

Bolu nun Mudurnu ilçesi Taşkesti Beldesinde  faaliyet gösteren Sarot Termal Vadi  tesisleri Ramazan Bayramı dolayısı ile  ziyaretçi akınına uğradı.

İstanbul , Ankara  gibi  büyük şehirlerin stresinden kurtulmak için Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen Tatilciler Bolu nun Mudurnu ilçesi Taşkesti Beldesindeki Termal Tesislere akın etti.

Taşkesti Beldesinde  bulunan yeraltı  sıcak su zenginliğinden  şifa bulmak isteyen Tatilciler Havuzlarda  tatillerini geçirdiler.

www.mudurnuhaber.com

 

“BAYRAM DA SAROT TERMAL DOLDU TAŞTI” için 2 yanıt

  1. Mudurnu ile Taşkesti arası yollar düzeltilmeli ve SAROT TERMAL’e gelenlerin Mudurnu’ya da gelmeleri cezbedilmeli bu konuda projeler üretilmeli.

  2. Siz 14 kişilik bir minibüs ile 35 kişi doldurularak uzak bir yere sıkış tokuş gittiğinizde mutlu olurmusunuz.
    Oysa Sarot da her bir dönemde 398 kişi bir havuza düşen insan adedi ile havuz kapasitesini aşmış iken birde dışarıdan tatilci, günü birlikçi, ziyaretçi çağırmanın ve teşvik etmenin, 398 devre sakininin rahatsız edileceğini düşünmeyen zihniyet, devre sakinlerine saygısız dır.
    Yazın açık havuz etraf şezlongları kaç adettir saymadım ama kışın karda açık havuz etrafı yok, kapalı havuzda etrafında 30 adet şezlong var hadi 398 kişiyi 30 şezlong a sığdırdınız, birde dışarıdan günübirlikçi, tatilci, ziyaretçi çağırın. Yöneticilerin devre sakinlerinin bedduasını almamaları için hatırlatmak istedim. Saygılarımla.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir