Ballıkaya Baraj Havzası Köyleri Ziyaret Edildi

Ballıkaya Baraj Havzası Köyleri Ziyaret Edildi

Geçtiğimiz haftalarda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından temeli atılarak çalışmalara başlanan Balıklaya Barajı’nın havzasında kalan köylerin muhtarları istek ve taleplerini Beldibi Köyü’nde yapılan kahvehane toplantısında…

Geçtiğimiz haftalarda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından temeli atılarak çalışmalara başlanan Balıklaya Barajı’nın havzasında kalan köylerin muhtarları istek ve taleplerini Beldibi Köyü’nde yapılan kahvehane toplantısında Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz’a aktardı.

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Ballıkaya Baraj Havzası Köylülerini ziyaret etti. Akyazı ilçesi sınırlarında Mudurnu Çayı üzerinde yapımına başlanacak olan Ballıkaya Barajı havzasında bulunan köyler Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz ve Akyazı Orman İşletme Müdürü Zekeriya Beyazlı tarafından ziyaret edildi.

Ziyarette Beldibi, Yongalık, Taşyatak, Durmuşlar, Mansurlar, Gökçeler ve Çakıroğlu köy muhtarları ile Beldibi köyü kahvehanesinde bir toplantı yaptı. Toplantıda Mudurnu Çayı üzerine yapılacak olan Ballıkaya Barajının havzasında kalan köylerin muhtarlarının istek ve taleplerini dinleyen Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, yapılması gereken çalışmalar hakkında köy muhtarlarını bilgilendirdi.

Türkyılmaz ayrıca köylülerin yapacak ve yakacak odun konusunda taleplerini dinleyerek yasalara uygun çerçevede her köylünün ihtiyacını gidermek için çalıştıklarını belirtti.

İHA

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir