Bakan EROĞLU, Mudurnu’da halka hitap etti

Bakan EROĞLU, Mudurnu’da halka hitap etti

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Göynük,Taşkesti ve Mudurnu ilçelerinde  halka hitap etti. Mudurnu ilçesine gelmeden kısa bir süre önce başlayan  sağanak yağış için Mudurnulu vatandaşlar Orman ve Su işleri Bakanı Yağmur ile birlikte gelecek  esprisini yaptılar.

 BAKAN EROĞLU,MUDURNU BELEDİYE DÜĞÜN SALONUN’DA PARTİLİLERİ VE VATANDAŞLARA SESLENDİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu , Cumhurbaşkanı  seçimine ilişkin, “Gerçekten  Recep Tayip Erdoğan, vatanı, milleti, bayrağı için canını feda eden, ‘gece gündüz’ demeden çalışan, büyük düşünen, kahraman bir lider” dedi.

YENİCEŞIHLAR KÖYLÜLERİ İŞ BAŞINDA

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’ nun Mudurnu ilçesine  geleceğini  duyan Yeniceşıhlar köylüleri  Bakanın geçeceği yol güzergahı üzerinde  Pankartlar ile Bakanın geçişini bekledi. Yeniceşıhlar köylüleri Mudurnu Belediye Düğün salonunda  Bakan Eroğlu’nun konuşması esnasında   ellerindeki   Pankartları kaldırınca  Eroğlu,  Ormanları Biz koruyoruz biz, dedi. İnsanı yaşatki devlet yaşasın, her şey insan için bizler için dedi.

Eroğlu, 10 Ağustos’un ülke tarihinde milat olacağını belirterek, ilk defa cumhurbaşkanını milletin seçeceğini söyledi.

Mudurnu ilçesindeki  konuşmasının ardından Mudurnu AK Parti nin yeni ilçe Başkanı Mehmet ARIKAN ve Parti Yönetimi tarafından Bakan Eroğlu’na MUDURNU hatırası  Bakır Hediyeliği AK Parti Bolu il Başkanı Yüksel ÇOŞKUNYÜREK  verdi.

Partilileri ve yönetim ile hatıra resmi çektiren Bakan Eroğlu’na Mudurnu  MUKTUDER  Başkanı Mudurnu Yeniceşıhlar Köyünden Nejdet AKAY ise Tarihi Mudurnu resmi hediye ederek Bakanım Köyümüzdeki sorunun aşılması için desteklerinizi bekliyorum dedi. Bakan Eroğlu, yeniceşıhlar köyü için gerekli evrağın alındığını ve incelendikten sonra kendilerine bilgi verileceğini belirtti.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir