Bahri CANDEMİR Vefat etti

Bahri CANDEMİR Vefat etti

Mudurnu ilçesi Seyrancık Mahallesinden Bahri CANDEMİR Vefat etti.

 

Merhumun Cenazesi Pazartesi günü Mudurnu da toprağa verilecek.

 

Merhuma Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

 

www.mudurnuhaber.com

 

“Bahri CANDEMİR Vefat etti” için 8 yanıt

  1. Bahri bey amcam nur içinde yatsın.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Sevenlerine ve ailesine baş sağlığı ve sabırlar dilerim.

  2. Çocukluğumuzda Mudurnu ‘ muzdaki o ahşap evlerde arada birde çıkan tahta-kurularından bizleri ; kendi imkanları ile yaptığı DDT ile koruyan DDT ci Bahri Amca nın ruhu şad,mekanı cennet olsun inşaallah.Tüm ailesiniz başı sğ olsun,Allah sabırlar versin

  3. Değerli Bahri dedemize Rabbimden rahman ve mağfiret dilerim, mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın. CANDEMİR alesine SEYRANCIK’a ve sevenlerinesabır dilerim, başınız sağolsun. Çok değişik bir insandı pazar yerinde firkete ve de ddt ile aklımda kaldı hep o güleç yüzüyle….

  4. Mahallemizin Bahri dedesinin vefatini buyuk bir uzuntuyle ogrenmis bulunuyorum,Bahri dedemize Allahtan rahmet ,ailesi ve yakinlarina bas sagligi dilerim.Mekani cennet olsun.

  5. Atatürk’ün silah arkadaşlarından olan, onun askeri olarak Mudurnu’ya gelip ve daha sonra Mudurnu’yu sevip memleketine gitmeyip bugüne bugün Mudurnu’da yaşayan Bahri Bey Amcamıza Allah’tan Gani gani Rahmet Diliyorum. Sen aynı zamanda Türkiye’nin en yaşlı müezziniydin. Yıllarca Seyrancık mahallesinde o titrek sesinle müezzinlik yaptın. 99 yaşına kadar gazete okuyan hal hatır soran bir insandın. Seni hep rahmetle anacağız. Ruhun şad olsun. Çok kıymetli Suat Hocam,dostum Murat Candemir başta olmak üzere tüm aile efradına sevenlerine başsağlığı dilerim.

  6. başsağlığı dileklerinde buluna tüm dostlarımıza minnetlerimizi sunarız asırlık çınardı bahri dedem

  7. DEĞELİ BAHRİ DEDEMİZİ 01 ARALIK TA KAYBETİK İLÇEMİZ SEYRANCIKMAHALLESİNDEN DEĞELİ BAHRİ DEDEMİZİ KAYBETİK AKRABALARI EMEKİ ÖĞRETMEN SUAT CANDEMİR BABASI HACER CANDEMİR KAYIPEDERİ FATMA KARAGÖZ MURAT CANDEMİR İSMAİL ALP SUZAN KESKİN MEHRUM SUNA ALP DEDELERİ MEHRUM NAZMİYE CANDEMİR EŞİ MEMLEKENİ HASRAT ÖLDÜ ALLAH RAHMET EYLESİN CANDEMİR AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir