Babasının Kollarında CAN verdi

18 Ocak 2013 Cuma günü Cuma namazını Mudurnu ilçesi Bekdemirler Köyünde kılan ve namaz sonrasında kendine ait Küçük Baş hayvanları otlatmak için Evinden ayrılan Mehmet AKKURT ( 34) akşam saatlerinde evine geri döndü.

Evde, Anne ve Babası ile birlikte yemek yedikten sonra Baba Rahmi AKKURT a Baba, bana bir şey oluyor diyerek fenalaşan ve istifar eden Mehmet AKKURT , a Babası Rahmi AKKURT  elini yüzünü yıkadı ve hemen müdahale ederek, komşularına haber verdi.

112 Acil i arayan AKKURT un komşuları, sağlık ekiplerinin Köye ulaşmadan önce Mehmet AKKURT un vefat ettiğini belirttiler.

 

Mehmet AKKURT un Ailesi,    aniden hiç bir hastalığı yokken ellerinin arasından hayatını kaybetmesini şokunu yaşarken, Neden Taşkesti de bir Ambulans yok, diye feryat ettiler.

Bu olaydan sonra yeniden anlaşıldıki, Mudurnu ilçesine Bağlı Taşkesti beldesinde yaşanan olaylar ve Nüfusun artması ile birlikte ve Sarot Termal tesislerinin bulunması ile beraber mutlaka 1 adet Ambulansın taşkesti Sağlık Ocağında hazır olması görüşünü ortaya çıkardı.

Mudurnu Taşkesti arası 25km lik yolU 112 ACİL SERVİS araçları en hızlı bir şekilde de müdahale etse, bazı riskli hastalarda maalesef acı sonuçlar yaşanıyor ve yaşanmayada devam edeceği belirtiliyor.

Ölüm sebebi belirlenemeyen Mehmet AKKURT  Otopsi işlemleri için Ankara Adli tıp kurumuna sevk edildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Merhum genç kardeşimize Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

www.mudurnuhaber.com

 

“Babasının Kollarında CAN verdi” için 8 yanıt

  1. Bu kaçıncı oldu ambulans yüzünden doğuda olsa helikopter gönderirler tek fark var biz vatanımızı severiz onlar ise taşlar. Hizmet için taşlamakmı lazım

  2. allah rahmet eylesin abimize yetkililere taskestiye ambulans gönderin artık yeter

  3. Daha Gecen gun tokalasıp muhabbet ettım cok sevdıgım bı abimdi bu nasıl olur şoktayım :( inanamıorum ya ALLAH RAHMET EYLESIN :(:(:((((((((

  4. Allah rahmet ve mağfiretini esirgemesin, ailesine sevenlerine Bekdemirler köyüne ve Taşkesitiye başsağlığı dilerim. Sıradan ölüm istenir ya, işte bazen böyle beklenmedik durumlarlada ecel yakalayıveriyor. Kusma durumu genelde iç kanamayı işaret eder, adli tıp sonucu açıklar ama neyi değiştirirki? Taşkesitde mutlaka birambulans bulundurulmalı, SAROT TERMAL kendi bünyesinde her an hazır bir ambulansa sahip olmalı. İnşaallah bunlar olur ve yaplabilindiğince hastanelere kavuşma sağlanır.

  5. Mudurnu haber sitesi bölgede ve çevresinde çok takip edilen bir site. Merhuma rahmet ve ailesine baş sağlığı dileklerimi en kalbi duygularımla söylüyorum. Yıl 2013 Taşkestide hala ambulans yok. Bu kardeşimiz Taşkestide ambulans olsaydı belki de kurtulacaktı. Allah bilir ancak, Taşkesti ve çevresinde onlarca köy var. Mudurnuya çok uzak yollar malum dakikalar önemliyken bu ve bunun gibi olabilecek vakaaları düşünmeyen yöneticileri buradan kınıyorum. Taşkesti belediyesi Cenaze arabası almış günlerdir sitesinde yayınlıyor. Başkanım Önce Ambulans istiyoruz. Keşke, önce Ambulans alsaydınız!!!!!

  6. Merhuma allahtan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.. .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir