AV FUARINA MUDURNU OFFROAD GEZİ DÜZENLEDİ

Bursa’da TÜYAP tarafından düzenlenen ‘Doğa Av 2013 Fuarı’ kapılarını açtı.

 

TÜYAP ile Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu iş birliğiyle tertiplenen BursaDoğa Av 2013 Fuarı, av tutkunlarını bir araya getirdi.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde  5 yıldan bu yana yapılan fuara 12 ülkeden 126 firma katıldı. Geçen sene 52 bin ziyaretçi ağırlayan fuarda bu yılki hedef ise 55 bin olarak belirlendi.

Mudurnu ilçesinden MUDURNU OFFROAD Kulübü 20 kişilik  bir ekip ile Fuarı gezdi.

2 Haziran tarihine kadar açık kalacak fuara ilk gün ilginin az olduğu görüldü.

Bursa ilinde Fuar alanında yanımıza kadar gelerek bizlere eşlik eden Mudurnulu Polis Memuru Erol BEY ağabeyimize bizlere Bursa ilinde Ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederiz.

 BURSA NIN MEŞHUR İSKENDER KEBABI

Bursa ya gidilirde İskender Kebap yenmezmi? EVET yenir, bizde Otobüs Kaptanımız Sezai bey’in bize yaptığı  Rehberlik ile  Bursa da İSKENDER yedik, çok nefisti. Teşekkürler.

 BURSA ULU CAMİİ

Bursa iline vardığınızda Mutlaka ULU Camiye girip 2 Rekat namaz kılmadan gelmeyin. Burada insan çok huzur buluyor, ortasında  Havuzlu çeşmesinden  Abdest almak için insanlar sıraya giriyor. Cami derneği burada çok farklı bir sistem oluşturmuş. Havuzun etrafındaki dolaplarda Havlular var, bu Havluları ABDEST aldıktan sonra kullanıp Kirli  sepetine atıyorsunuz, bu sistem çok güzel bir şekilde işliyor, her yer Prıl prıl.

 CHP FAALİYET TE

CHP Bursa da Ücretsiz Otopark istemek için imza kampanyası başlatmış.

www.mudurnuhaber.com

“AV FUARINA MUDURNU OFFROAD GEZİ DÜZENLEDİ” için bir yanıt

  1. Tebrik ederim sizleri. Güzel bir dayanışma ile gezmişsiniz, hem tanıtım furı hem gezi. Erol kardeşimle ben 6 senedir bir buluşamadım YOZGATLI CAKCAK dayısı olunca Ergün abisi olunca tamam öyle olsun Erol’cuğum, Naci(Nur içinde yatsın) Müdürüm Bursada Müdürken telefon edipte Yunuslar bizi karşılasın demedik ….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir