ATLI; Hedefimiz Emaye hattı kurmak

ATLI; Hedefimiz Emaye  hattı kurmak

Mudurnu ilçesinde ürettiği Fındık Sobaları ile ünü Türkiye’ye yayılan ATLI FINDIK SOBALARI  İmalatçısı İsmail ATLI  ürettiğimiz Sobalarımız başta Türkiye olmak üzere çeşitli ülkelerde kullanılıyor ve beğeniliyor dedi.

 HEDEFİMİZ EMAYE HATTI KURMAK

İsmail ATLI hedeflerinin Emaye Hattı kurarak  üretimde daha seri üretime geçmeyi hedefliyoruz dedi. Ürettikleri Fındık sobalarının  Türkiye nin çeşitli bölgelerinde güvenle kullanıldığını ifade ederek  şu an Antalya ve Güney bölgelerde seraların  aranılan ısıtma sistemleri arasında  sobalarımız ilk sırayı aldı dedi.ATLI, sobalarımız Ev tipi, Sera tipi,Kümes tipi olarak  değişik alanlarda  rahatlıkla kullanılmakta olup Ev ve Bürolarda kullanılan sobalarımıza  Emaye uygulaması yapıyoruz dedi.

Atlı,  ürettikleri Sobalarda  yakıt olarak Pelet,Fındık kabuğu,Çeviz kabuğu,Zeytin çekirdeği,Fıstık kabuğu,Vişne,erik,kayısı  çekirdeğinin tüketiciler tarafından kullanıldığı belirtti.

Tüketicilerin sobamızı  tercih sebebi ekonomik ısınma için en ideal bir sistem olduğu ifade edildi.

 www.atlifindiksobalari.com.tr  yayında

Atlı Fındık sobaları üreticisi ismail ATLI Soba üretiminin yanısıra bunun  pazarda yerini alması için teknolojiyi en iyi şekilde kullanmak için çeşitli çalışmaların yapıldığını, belgelerin alındığını ifade ederek son olarak www.atlifindiksobalari.com.tr  internet sayfamızı google arama motorlarında ve haritalarda görülmesi için çalışmaları tamamladık dedi.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir