Afyonkarahisar Müftülüğüne Şükrü KABUKÇU Atandı

Afyonkarahisar Müftülüğüne Şükrü KABUKÇU Atandı

Eski Mudurnu  Müftüsü Şükrü Kabukcu Afyonkarahisar il müftülüğüne atandı.

Altındağ İlçe Müftüsü Şükrü KABUKÇU, terfi ederek il müftüsü oldu.  Resmi Gazetede Yayımlanarak yürürlüğe atamada Şükrü KABUKÇU, Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşleye’nin, Diyarbakır il müftülüğüne atanmasından sonra gerçekleşti. Müftü KABUKÇU’nun atanması uzun süredir bekleniyordu.
Başbakanlıktan:
Karar Sayısı : 2015/302
1 – 1 inci derece kadrolu +3600 ek göstergeli Afyonkarahisar İl Müftülüğüne Şükrü KABUKÇU’nun atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.
2 – Bu Kararı Başbakan yürütür.
Şükrü KABUKÇU Afyonkarahisar İl  Müftüsü
ÖZGEÇMİŞ
1965 Denizli Serinhisar (Kızılhisar) doğumlu. İlkokulu doğum yeri Kızılhisar’da, İmam Hatip Lisesini Denizlide tamamladı. 1988 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.
M.Ü Sosyal Bilimler Enstitüsüne bağlı İslam Hukuku Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 1989 yılında Başkanlıkta İmam Hatip olarak görev aldı.
1992 yılında Haseki Eğitim Merkezini bitirerek Sivas Koyulhisar ve Sakarya Akyazı ilçelerinde ilçe vaizi olarak görev yaptı.
Bingöl Solhan, Bolu Mudurnu, Aydın Germencik ve Bolu Gerede İlçe Müftüsü olarak görev yaptı. 09.02.2012 tarihinde de Altındağ İlçe Müftüsü olarak göreve başladı. Evli ve iki çocuk babasıdır.
www.mudurnuhaber.com
Müracaat: MUDURNU FOTO AYDIN ÖZPELİT 0544 421 28 83

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir