Abant ‘ta bir MUDURNU gönüllüsü

Abant ‘ta bir MUDURNU gönüllüsü

Mudurnu ilçe sınırlarında  yer alan ABANT Tabiat Parkı girişinde MUDURNU ürünlerinin tanıtımı için Cumartesi ve Pazar günleri  Stant açan Metin TOPALOĞLU hedefinin Mudurnu ilçe Turizmine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Topaloğlu, ABANT a gelenlerin çoğunun MUDURNU ilçesini tanımadan ABANT tan ayrıldığını yıllardır gözlemlediğini ifade ederek,  kişisel olarak böyle bir çalışma yaptım, bu çalışmalarım ile MUDURNU ilçesindeki konaklama ve Tarihi yerler ile ilgili doküman ve broşürleri ABANT ı ziyaret eden  ziyaretçiler ile  paylaştığını ve bu sayede ilçe nin tanıtımının yapıldığını ifade etti.

www.mudurnuhaber.com

“Abant ‘ta bir MUDURNU gönüllüsü” için 5 yanıt

  1. Kültür Bakanlığı sanatçısı (MUDURNU) lu sayın Mustafa Çetinkaya hocam değerli çalışmalarından bazılarını MUDURNU Tanıtımı için Abant Tabiat Parkı Tanıtım Merkezine bağışlamıştır katkıların dan ve emeğinden dolayı Mudurnulu Hemşehrilerim adına Teşekkür ve Şüranlarımı sunarım..

  2. Metin amca, bir Mudurnu sevdalısı olarak seni gönülden tebrik ediyorum…

  3. Mudurnu ilçemiz sınırları içersinde yer alan Abant Tabiat Parkı tanıtım merkezi dahilinde Mudurnu ilçemizin Tanıtımı için katkı ve destek sağlayan Orman ve Su işleri Bakanlığı Bolu il Şube Müdürü Sayın Sezgin Akay Bey ‘e Mudurnu ‘ lu Hemşehrilerim adına Teşekkür ve Şükranlarmı sunarım…

  4. Mudurnu sevdalısı Kardeşim Metin topaloğlunu ve her zaman sanatıyla sergilediği eserleriyle Mudurnumuzun Abant Gölüne gelen ziyaretcilerede ilçemizin tanıtımını sağlayan Mustafa Çetinkaya ağabeyimi örnek çalışmalarından hemşehrileri olarak teşekkür ederek kutluyorum.

    1. UĞUR BEY GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİM

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir