2014 Belediye Seçimleri yaklaşıyor

2014 Yılında yapılması kesin gözü ile bakılan Belediye Başkanlığı seçimleri için Mudurnu ilçemizde aday adaylarının gizli çalışmaları başladı.

Bizlerde bu konu hakkında vatandaşımız görüşünü belirtmesi ve en iyi şekilde ortak bir karar ile MUDURNU ilçemizin 5 yıl idaresini yapacak Belediye Başkanı seçimi için halkın ortak olmasını istedik.

Vatandaşlarımız Facebook sitesi üzereinde açtığımız MUDURNU BELEDİYE BAŞKANI OLARAK KİMİ GÖRMEK istersiniz sayfasında, adayına destek amaçlı yorum yapabiliyor, veya yeni bir aday teklif edebiliyor.

Adaylar günden güne artarak sitemizde yer alacak. Adaylarda bazı şartlar belirledik, daha önce Belediye Başkanlığı yapmamış ve senelerdir ismi geçen ve geçmiş yıllarda  Belediye Başkanlığına aday olan şahıslar sizlere sunulacaktır.

Sitemiz üzerinden kimseyi,kırıcı,yıpratıcı yorumların yapılmasına izin verilmemektedir. Kişisel duygu ve düşüncelerinizi lütfen şahıslar ile kendiniz çözünüz.

Bu anlamda yapmak istediğimiz MUDURNU ilçemizin daha güzel hizmetlerden faydalanarak, birlik ve beraberlik içinde hizmetler alması yolundadır.  Adaylarda kesinlikle Parti ismi geçmemkle birlikte, adayların Parti seçim hakları kendi insiyatifleri doğrultusunda ve en tabii haklarıdır. Adaylardan bir seçildikten sonra Parti bitip Bizim Belediye Başkanımız olmalıdır.

Bu şekilde davranıldığı taktirde MUDURNU ilçesinde yaşam sınırı en üst düzeylere çıkacaktır.

Hepinize sevgi ve selamlarımızı sunarız. Mudurnu ilçemiz için hayırlısı ne ise o olsun. WWW.MUDURNUHABER.COM

FACEBOOK SİTESİNE EKTEKİ LİNKTEN ULAŞABİLİR VE YORUMLARINIZI YAPABİLİRSİNİZ:

http://www.facebook.com/#!/Mudurnubelediyebaskanikimolmali   <<TIKLAYINIZ

“2014 Belediye Seçimleri yaklaşıyor” için 2 yanıt

  1. Dostlar önce tüm bilinen bilinmeyen yönlerle BULUNDUĞU YAŞADIĞI BÖLGENİN TEMSİLCİSİ OLACAK BELEDİYE BAŞKANI NASIL OLMALIDIR DİYELİMMİ? Öncelikle her Mudurnu sevdalısı her T.C vatandaşı seçme seçilme hakkını kullanmalıdır her Mudurnulunun veya dışardan gelen Mudurnuda yaşayan yaşamayan vatandaşın en tabii hakkıdır.Adayların Temsil edeceği coğrafyanın bölgenin kültürünü tarihini örf ve geleneklerini, insan yapısını halkın ihtiyaçlarını mevcut yer üstü yer altı doğal kaynakları bölge nin ve insanlığın yararına değerlendirilmesini bilen ileriyi gören Üretici bir zekaya sahip olmalıdır.Dünyamızın Ülkemizin Mudurnumuzun en büyük sorunu geleceğimiz için çevre sorunudur.İnsanın En önemli hakkı çevre ,gıda güvenliğine bağlı sağlıklı yaşamdır. Mevcudu korumak yerine daha ileriye taşımayı amaç edinmelidir.Başkan sözüne sadık olmalıdır.Belediyenin menfaatleri doğrultusunda,demokratik bir şekilde seçilen meclis üyeleriyle diğer kurumlarla,iktidar partisinden seçilmese bile iktidarla iletişimi diyoloğu ilişkileri en yüksek konuma taşımalı, belediyenin hak ve menfaatlerini korumada azami özeni göstermelidir.Sadece kendini seçenleri değil bütün toplumu temsil ettiğinin bilincinde olmalı ve buna göre de hizmetleri yürütmelidir. Seçildikten sonra partiyle olan ilişkilerini asgariye indirmeli sadece o partiyi değil bütün halkı temsil ettiğinin farkında olmalıdır.Hangi türü olursa olsun kişiler arasında ayrımcılık yapmamalıdır.
    Verimli çalışmayı kurumunda sağlamalıdır.Bunu yaparken de asla disiplinden ödün vermemelidir.Bir işlemi veya faaliyeti yaparken onu bilmese de ana fikrini öğrenmeye çalışmalıdır.Biliyorsa kendi yapıp göstermelidir.İyi çalışmayı ödüllendirmeli kötü çalışmayı ise tenkit etmeli gerekenini yapmalıdır.
    Çıkar odaklarından uzak kalmalıdır.Bunlarla ilişkiye girmemelidi kendisi olmalıdır.Devletin halkın parasını kendi parasından iyi kullanmalı ve muhafazasına çalışmalıdır.
    Toplumu ilgilendiren bütün faaliyetlerin içinde bir lider olarak bulunmalıdır. Vebal sahibi olduğunu asla unutmamalıdır.Çok çalışmalıdır.İmkansızlık bahanesine sığınmamalıdır. Zor olan yapılır imkansız ise zaman alır demelidir..Etrafındaki kişileri de bu yönde yönlendirmelidir .Merhametli olmalıdır.Düşkünlere şefkat eliyle muamele etmelidir.Haksızlığın karşısında duran mazlumların kimsesizlerin yalnızların sahibi olmalıdır.Gecesinin gündüzünün olmayacağını bilmelidir. Belediyenin imkanlarını kendisine çevresine yontmaya çalışmamalıdır etrafının etkisinde buyruğunda kalmamalı kimseye maddi diyet borcu olmamalı kararlarında kendisi olabilmelidir.. Kararlarında isabetli ve devamlı olmalıdır..Bir çınar gibi yere sağlam basmalıdır.TECRÜBELİ BİLGİLİD ONANIMLIHALKLA İLİŞKİLERİ KUVVETLİ ,MEDYA TV BASIN İLİŞKİLERİNİ BİLEN YÖNETEN,DOYMUŞ,ETKİ ALTINDA KALMIYACAK ÖNCE MUDURNU VE HALK DİYEREK Nerden geldiğini ve nereye gittiğini iyi analiz etmeli eleştirileri dinlemeli ve bunlardan istifade etmelidir. Hizmetlerinde şeffaflığa önem vermelidir.Bu makamda geçici olduğunu unutmamalıdır. BUGÜNE KADAR BİZLERİ TEMSİL EDEN BELEDİYE TEMSİLCİLERİMİZİ YAPTIKLARI ÇALIŞMALARA HİZMETLERE TEŞEKKÜR EDEREK RAHMETE KAVUŞANLARI ŞÜKRANLA ANARAK HAYATDA OLANLARA EN SAMİMİ SELAM SAYGIMI GÖNDERİYORUM

  2. saygıdeğer hemşehrilerim hepinize DARICA’dan saygı ve selamlarımı iletirim.bu haberi gördüğümde rahmetli Kemal Sunal’ın KOLTUK BELASI adlı filmi aklıma geldi.bundan sonra olacak başkanın tercihini koltuğun esiri olması yerine,koltuk onun esiri olmasını hedeflemelidir.

    -bundan sonra olacak belediye başkanının 7 mahalle ve 5000 nüfuslu ilçenin değil 73 köy ve 1 beldenin hatta ve hatta bizler gibi dışarıda ikamet eden MUDURNU’nun gerçek sahipleri olanların da başkanı olmalıdır.

    -bundan sonra olacak başkanın köylüsünü,fakirini,zenginini,amirini ve memurunu eşit bir şekil de ayrım yapmadan,bu köylü mehmet ağa ne anlar bu işlerden demeden fikirlere saygı duyan,fikri beyan edenleri saygıyla dinleyerek ortak bir çözüm oluşturmak için mücadele eden bir başkan olmalıdır.

    -bundan sonra olacak başkanın temsili demokrasiyi değil,gerçek demokrasiyi halkın tabanına kadar yayabilecek,ilçedeki birkaç ekabir tabakasının esiri olmayan,başkalarının fikirlerini çalarak kendi fikir üretmiş gibi fikir hırsızı olmayan,çözüm için en iyi fikri vereni ödüllendiren bir başkan olmalıdır.

    -bundan sonra olacak başkanın birikmiş sorunları çözmek yerine bir 5 yıl daha zaman kaybettirecek biri asla ve asla olmalıdır.

    -bundan sonra olacak başkanın ideolojisinin esiri olmayan,en ufak bir eleştiri de çocuklar gibi alıngan olup da mahkeme yollarına düşmeyen, davalarla uğraşmak yerine sorunları çözmek için mücadele eden bir başkan olmalıdır.

    -bundan sonra olacak başkanın sadece ilçe içindeki sorunlarla uğraşan değil, kafasını şöyle bir kaldırarak ilçedeki doğal kaynakları faaliyete geçirebilecek,etrafımız da aç kurtlar gibi bekleyen,başkalarına peşkef çekebilmek için fırsat kollayan,YAYLALARIMIZI VE İLÇEMİZ SINIRLARI içindeki CENNET ABANT’IMIZI RANT KAPISI haline getirmek isteyenlere siper olacak,ulaşamadığım yer benim değildir yahudi zihniyetinden uzak duran,hiç durmadan halkımız yararına ne gerekiyorsa yapabilecek, yaptıklarını ve yapacaklarını halka anlatarak,halktan kopuk yaşamadan,elit tabakasının değil halkın başkanı olacak başkan görmek istiyorum.

    -TAKDİR ŞİRİN VE CENNET MUDURNU HALKININ’dır-

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir